Stella opent nieuw E-bike Testcenter in Nuth

Stella heeft de deuren van haar 13e E-bike Testcenter geopend. De vraag naar Stella e-bikes wordt ook in Limburg steeds groter en daarom opent Stella haar deuren in Nuth. Met dit grote E-bike Testcenter geeft de fietsenfabrikant uit Nunspeet klanten de mogelijkheid om een proefrit te maken op een elektrische fiets of langs te komen voor e-bike service.

Uitbreiding aantal E-bike Testcenters gaat door

Om klanten in het hele land zo goed mogelijk te bedienen, opent Stella steeds meer E-bike Testcenters. Het nieuwe E-bike Testcenter in Nuth is gevestigd aan de Stationsstraat 294 en heeft een oppervlakte van ruim 300 m2. Nuth heeft een centrale ligging in Zuid-Limburg en ligt nabij belangrijke uitvalswegen en de plaatsen Maastricht, Valkenburg, Heerlen en Geleen. In combinatie met de vele buitenactiviteiten en fietsroutes in de omgeving, is Nuth een logische plaats voor Stella. Aan parkeergelegenheid is er geen gebrek.

Proefritten en e-bikeservice in Nuth

In het E-bike Testcenter in Nuth kunnen klanten terecht voor het maken van een proefrit. Stella staat erom bekend dat zij voor service en proefritten bij de klant aan huis komt, maar in combinatie met fysieke winkels kan Stella haar klanten te allen tijde optimaal bedienen. Tevens wordt het pand in Nuth een Servicecenter waar klanten zes dagen per week terecht kunnen voor service.