Stella opent nieuw E-bike Testcenter in Goes

Stella opent per 30 januari haar 8e E-bike Testcenter. De vraag naar Stella e-bikes wordt ook in Zeeland steeds groter en daarom opent Stella haar deuren in Goes. Met dit grote E-bike Testcenter vlakbij de snelweg geeft de fietsenfabrikant klanten de mogelijkheid om een proefrit te maken op een elektrische fiets of langs te komen voor e-bike service.

Uitbreiding aantal E-bike Testcenters gaat door

Om alle klanten zo goed mogelijk te bedienen, is het openen van nieuwe E-bike Testcenters voor Stella een logische stap. Het gloednieuwe E-bike Testcenter is gevestigd aan de Albert Plesmanweg 1j en heeft een oppervlakte van ruim 500 m2. De nieuwe winkel is gelegen op het bedrijventerrein De Poel en is bereikbaar via de snelweg A58. Maar ook de Westerscheldetunnel, Breda en Rotterdam liggen om de hoek. Parkeergelegenheid is er bij het E-bike Testcenter genoeg.

E-bike Test- en Servicecenter

Klanten kunnen in het E-bike Testcenter in Goes terecht voor het maken van een proefrit, maar het pand in Goes wordt tevens een Servicecenter. Stella komt doorgaans voor proefritten en service bij de klant aan huis, maar fysieke winkels zijn hierop een goede aanvulling. Door deze combinatie speelt het e-bikemerk nog beter in op de behoeften van haar klanten. Stella is met uitstek de specialist te noemen op het gebied van elektrische fietsen. Het merk, wat geheel in eigen beheer ontwikkeld wordt, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een elektrische fietsen specialist. Zowel binnen als buiten Nederland.