Stella opent eerste twee testcenters in België

Wie komende tijd fietsen van e-bikespecialist Stella in België ziet, hoeft niet gek op te kijken. Aankomende maandag 3 februari opent het Nunspeetse e-bikemerk de eerste twee testcenters in België. Fietsliefhebbers kunnen voor een e-bike, persoonlijk advies en uitgebreide service terecht in Kuurne en Hasselt.

Keuze voor België

De keuze om uit te breiden naar de zuiderburen is niet vreemd. “Belgen houden net als Nederlanders van fietsen, het aantal mensen dat een fiets heeft blijft stijgen”, vertelt Niels Boxem van Stella. “Ook de e-bike is in België niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Wij introduceren ons Nederlandse merk daarom graag op de Belgische markt, om nog meer fietsliefhebbers kennis te laten maken met de verschillende type e-bikes, de nieuwste technologieën en de betrouwbare service die wij natuurlijk ook in België bieden.”

Uitbreiding in Europa

België is niet het eerste land waar Stella, na Nederland, de elektrische fiets introduceert. Ook in Duitsland opende de fietsproducent een aantal jaar geleden al een eerste testcenter. “In het testcenter, net over de grens bij Venlo, ervaren steeds meer Duitsers een e-bike van Stella”, legt Niels Boxem uit. “Naast Duitsland is België nu een logische keuze om de e-bike aan te bieden”.

Kuurne en Hasselt

“Vanaf maandag verwelkomen wij fietsliefhebbers in onze twee nieuwste winkels, in Kuurne en Hasselt”, aldus de woordvoerder van Stella. “Beide filialen zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur. Net zoals in Nederland, is het in de testcenters in Kuurne en Hasselt uiteraard ook mogelijk om vrijblijvend een proefrit te maken. Dit kan zowel in de testcenters, als bij mensen thuis.” Bij de filialen in Kuurne en Hasselt blijft het voorlopig niet. “In maart openen wij ook de deuren van de derde Belgische Stella-vestiging, in Sint-Martens-Latem.” Meer informatie over de vestigingen is te vinden op www.stellabikes.be.