Stella opent E-bike Testcenter in Rijswijk

E-bikespecialist Stella opent per 19 juni haar 21e E-bike Testcenter, dit keer in Rijswijk. Het Nunspeetse fietsenmerk opent aan de Minister Aalberselaan 41 aan de rand van winkelcentrum ‘de Boogaard’. ‘’Dit pand in de Rijswijkse wijk Steenvoorde is multifunctioneel en centraal gelegen. Het past precies bij ons’’, aldus Johan Makaske, woordvoerder Stella.

Stella blijft maar uitbreiden en heeft inmiddels 21 fietsenwinkels in Nederland en Duitsland. Met een landelijke dekking aan E-bike Testcenters zit de Nunspeetse fietsenfabrikant altijd in de buurt van de klant. ‘’Wij komen graag bij de klant aan huis voor het maken van een proefrit, maar in combinatie met onze fysieke E-bike Testcenters kunnen wij onze klanten te allen tijde optimaal bedienen’’, zegt Makaske.

Proefritten en e-bike service in Rijswijk

Het nieuwe E-bike Testcenter in Rijswijk heeft een commerciële ruimte van ruim 680 m2 en voldoende gratis parkeerplaatsen. Klanten kunnen in de omgeving de elektrische fietsen van Stella rustig testen, maar kunnen ook terecht voor e-bikeservice. In het nieuwe E-bike Testcenter staan zes dagen per week e-bikespecialisten klaar om klanten op weg te helpen.