Stella opent E-bike factory outlets in Tiel en Naarden

Recentelijk openden wij twee E-bike factory outlets. In de Stella E-bike Testcenters in Tiel en Naarden heeft de reguliere collectie e-bikes grotendeels plaatsgemaakt voor de zogenaamde outletmodellen. De kortingen op deze e-bikes lopen op tot wel zestig procent op de gemiddelde prijs.

Stella E-bike factory outlets

Recessie is één van de gevolgen van de coronacrisis, waardoor er mensen hun baan zijn kwijtgeraakt en waardoor er nu langer over nieuwe aankopen wordt nagedacht. Voor fietsliefhebbers zijn onze E-bike factory outlets in Tiel en Naarden daarom een zeer welkom alternatief. “De outletmodellen zijn mooie e-bikes, maar moeten plaatsmaken voor de nieuwere collectie”, vertelt woordvoerder Johan Makaske. “De kortingen lopen op tot zestig procent op de gemiddelde prijs. Dit is een unieke kans voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogstaande e-bike, maar momenteel minder wil of kan uitgeven.”

E-bike is oplossing voor mobiliteit

De e-bike wordt een prominente rol toegedicht in het woon-werkverkeer als de economie straks weer op gang komt. Omdat mensen nu eenmaal graag willen blijven bewegen, zo wijst onderzoek uit. Ditzelfde onderzoek toont bovendien aan dat veel forensen met het oog op besmettingsgevaar de fiets prefereren boven de massaliteit van het openbaar vervoer. Voor mensen met een essentieel beroep of voor diegenen die niet thuis kunnen werken, is de e-bike momenteel al het perfecte, vervangende vervoersmiddel. “Een e-bike geeft de ondersteuning die een andere fiets niet heeft. Hierdoor ben je sneller op locatie en heb je geen moeite met een fietstocht tegen de wind in”, legt Makaske uit. De outletmodellen kunnen direct na aankoop gebruikt worden. “De e-bikes in Tiel en Naarden zijn startklaar, dus je kunt meteen op je nieuwe vervoersmiddel wegfietsen. Maar wees er snel bij, want OP=OP.”