210525-Tiel_Outlet-Hero-2880x1120
210525-Tiel_Outlet-Hero-750x860

Naarden

In ons E-bike Testcenter in Naarden ben je van harte welkom voor het maken van een gratis proefrit. Ook hebben we een E-bike Outlet met voordelig geprijsde e-bikes. Plan direct een persoonlijke winkelafspraak en er staat gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

Stella Naarden
Lambertus Hortensiuslaan 16 1412 GW Naarden 0341 - 25 22 66
  • Morgen open van 09:30 tot 17:30
Openingstijden Testcenter
Vandaag
Gesloten
Morgen
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Openingstijden Werkplaats
Vandaag
Gesloten
Morgen
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
Gesloten

Mega E-bike Outlet Naarden

Neem gauw 's een kijkje bij onze Mega E-bike Outlet in Naarden! Je vindt hier de grootste collectie elektrische fietsen met voorwiel- en middenmotor die nét niet nieuw meer zijn, maar wél allemaal zeer voordelig geprijsd. Deze e-bikes hebben meestal een tijdje in één van onze showrooms gestaan of zijn gebruikt voor proefritten. E-bikes met transportschade, zoals een kleine beschadiging aan de lak, vinden ook hun weg naar onze outletstore in Naarden.

Wat kun je verwachten?

  • In alle rust alle Stella e-bikes testen
  • Gratis persoonlijk advies op maat
  • Kennismaken met alle verschillende e-bikesystemen
  • De gehele e-bike collectie beschikbaar
  • Groot assortiment fietsaccessoires
  • Ruime parkeergelegenheid bij het E-bike Testcenter
  • Stella E-bike Outlet

Stella e-bikeservice in Naarden

Ook kun je in onze fietsenwinkel in Naarden ook zes dagen per week terecht voor onze bekende e-bikeservice of onderhoud aan jouw e-bike. Iedere dag staan onze servicemonteurs voor je klaar om jou weer op weg te helpen.

Veelgestelde vragen E-bike Testcenters

Moet ik een afspraak maken om naar een E-bike Testcenter te gaan?

Je bent op ieder moment welkom om één van onze E-bike Testcenters te bezoeken en een gratis proefrit te maken. Vooraf een afspraak maken is niet nodig. Wil je zeker weten dat er een e-bike adviseur voor je klaarstaat op het moment dat jij langskomt? Plan dan een persoonlijke winkelafspraak!

Kan ik alle e-bikes testen in een E-bike Testcenter?

In onze E-bike Testcenters staan alle Stella e-bikes voor je klaar om uitgebreid getest te worden. Onze e-bike adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Uiteraard kun je op iedere e-bike gratis en rustig proeffietsen.

Hoe gaat Stella om met Corona?

Onze E-bike Testcenters zijn weer volledig geopend! Je kunt dus weer veilig een gratis proefrit maken bij een E-bike Testcenter bij jou in de buurt. Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen genomen op het gebied van hygiëne voor onze adviseurs, bezorgers en monteurs op de weg. Hierdoor kun je altijd veilig een gratis proefrit maken. Uiteraard hanteren we alle richtlijnen van het RIVM.

Is het mogelijk om een fiets in te ruilen?

Je oude fiets inruilen gaat gemakkelijk bij Stella. Wat moet je hiervoor doen? Neem jouw fiets mee naar één van onze E-bike Testcenters en laat hem daar taxeren. Onze fietsspecialisten vertellen je direct wat je oude fiets waard is. Hierdoor kun je nóg voordeliger een Stella e-bike aanschaffen.

Zoek je in het E-bike Testcenter direct een nieuwe Stella e-bike uit? Dan hoef je niet meteen je oude fiets(en) achter te laten. Je ingeruilde fiets mag je eerst weer mee naar huis nemen en blijven gebruiken. Wanneer één van onze e-bike bezorgers jouw nieuwe Stella fiets thuis komt afleveren, dan neemt hij de oude fiets(en) mee. In de periode tussen aankoop en bezorging zit je in ieder geval niet zonder fiets. Wel zo gemakkelijk!

Laat jouw (elektrische) fiets direct taxeren in een E-bike Testcenter bij jou in de buurt.

De Stella-winkel is te ver weg, zijn er nog andere opties om een e-bike te testen?

Lukt het niet om naar één van onze E-bike Testcenters te komen? Geen probleem! Wij komen vrijblijvend bij jou aan huis zodat jij in jouw eigen omgeving een proefrit kunt maken op onze verschillende Stella e-bikes. Plan direct jouw proefrit aan huis.

Kom langs bij de Stella fietsenwinkel in Naarden

In onze fietsenwinkel in Naarden kun je te allen tijde terecht voor het maken van een gratis proefrit en ervaar je onze fantastische Stella-e-bikes in het echt. En daar helpen mijn collega's en ik je graag bij! Wij staan zes dagen per week voor je klaar om je te voorzien van het allerbeste e-bikeadvies, uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie. Ons doel? Zorgen dat jij verliefd wordt op jouw droommodel!

Alle elektrische fietsen alvast online bekijken? Dat kan door op de onderstaande links te klikken:

In ons E-bike Testcenter aan de Lambertus Hortensiuslaan 16 kun je op alle Stella-e-bikes proeffietsen en jouw favoriete modellen uitgebreid met elkaar vergelijken. Alleen zo vind je dé droomfiets die perfect bij jou past. Niet alleen qua gebruik, maar ook qua zithouding. Je kunt altijd bij ons binnenlopen, dus een afspraak maken is niet nodig. Wil je er zeker van zijn dat je niet hoeft te wachten? Maak dan een persoonlijke afspraak in onze fietsenwinkel in Naarden en er staan gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

Altijd een fietsenwinkel in de buurt

Stella's fietsenwinkel in Naarden is onderdeel van de meer dan vijftig fietsenwinkels in binnen- en buitenland. Je vindt Stella ook in Almere, AmersfoortNunspeet en Veenendaal. Niet in de mogelijkheid om ons te bezoeken? Dan komen wij naar jou toe voor een proefrit in jouw eigen straat, óf op het werk. Alles is mogelijk!

201217-Testcenter-Vincent-Afbeelding-880x920

Neem een kijkje bij Stella Naarden

Plan jouw route naar Stella Naarden