Stella introduceert elektrische vouwfiets

In april introduceert Stella haar eerste elektrische vouwfiets, de Stella Citta. De Citta is ideale elektrische vouwfiets. Door het lage gewicht van 16,7 kg (zonder accu) is de Citta in een handomdraai en binnen een paar seconden in te klappen. Dit maakt de Citta de ideale reisgezel voor woon-werk verkeer of op reis. Meenemen, uitklappen en wegfietsen. Zo gemakkelijk kan het zijn!

Krachtige motor én accu

De Citta beschikt over een krachtige 40Nm voorwielmotor, goed voor een snelheid tot 25km per uur. Aangedreven door een 10,5 Ah 378 Wh Lithium – Ion accu bedraagt de actieradius maar liefst maximaal 70 km. Een krachtige motor vraagt om goede remmen. Een terugtraprem en V-brake zorgen dat de Citta snel en veilig tot stilstand komt.

Automatisch schakelen

De Citta staat voor comfort en gemak. Niet alleen door het gemak in het in- en uitvouwen, maar ook onderweg. 20 inch wielen zorgen voor prettig rijcomfort. Voor het ultieme gemak is de Citta is uitgerust met een Sturmey-Archer versnellingsnaaf, die ook nog eens automatisch schakelt. Met negen ondersteuningen krijg je altijd een steuntje in de rug.

De Stella Citta zelf ervaren? Bezoek één van onze E-bike Testcenters en probeer hem zelf!