Nieuw E-bike Testcenter in Best

Begin juni opende Stella Fietsen al een E-bike Testcenter in Best. Het 200m2 grote pand aan de Randweg bleek aan de krappe kant. En de vergunningsverlening zorgde voor discussie in de lokale politiek. In overleg met gemeente Best is er een beter passende locatie gevonden: Bosseweg 35, direct aan de snelweg A2. Maandag 25 juli opent Stella Fietsen Best haar deuren.

Groter E-bike Testcenter in Best

Het nieuwe pand in Best biedt, met 800m2, betere mogelijkheden tot proefrijden op een elektrische fiets. De vestiging is door directe ligging aan de snelweg A2 goed bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. In de komende weken wordt een werkplaats ingericht voor onderhouds-, en servicewerkzaamheden aan fietsen van Stella-klanten. Maandag 25 juli opent Stella Fietsen haar deuren voor het publiek.

Groeiend landelijk netwerk E-bike testcenters

Eerder dit jaar opende de e-bikespecialist al verkoop- en servicepunten in Waddinxveen, Purmerend, Assen en het Texelse Den Burg. Stella Fietsen Best is daar nu aan toegevoegd. De fabriekswinkel van Stella Fietsen is gevestigd in het Veluwse Nunspeet. In de E-bike Testcenters kan de klant eenvoudig binnenstappen voor een gratis proefrit zonder afspraak. De 6 E-bike Testcenters vormen een aanvulling op de 65 bussen die dagelijks door heel Nederland rijden voor demo- en serviceactiviteiten bij de ruim 100.000 klanten van Stella.