Nieuw E-bike Testcenter in Assen

De plaats Assen heeft er een fietsenwinkel bij. Met in totaal 5 E-bike Testcenters groeit de landelijke dekking van fysieke winkels voor klanten van Stella Fietsen. Het elektrische fietsmerk start deze week een mediacampagne met BN-er Anita Witzier. Hiermee hoopt de e-bike specialist een breed publiek aan te spreken.

Nieuw E-bike testcenter Assen

Begin dit jaar opende de e-bike specialist al verkoop- en servicepunten in Waddinxveen, Purmerend en het Texelse Den Burg. De plaats Assen is daar nu aan toegevoegd. De fabriekswinkel van Stella Fietsen is gevestigd in het Veluwse Nunspeet. In de testcenters kan de klant eenvoudig binnenstappen voor een gratis proefrit en hoeft men geen afspraak te maken. De 5 testcenters vormen een aanvulling op de 65 bussen die dagelijks door heel Nederland rijden voor demo- en serviceactiviteiten bij klanten van Stella.

Een verraste Anita Witzier

Bekende Nederlander Anita Witzier heeft zich verbonden aan het merk Stella Fietsen. Daan van Renselaar, directeur: ‘We kennen Anita als een frisse verschijning die een breed publiek aanspreekt. Dit sluit erg goed aan bij de waarden van ons merk. Aanvankelijk voelde Anita zich te jong voor een e-bike maar tijdens een rondje fietsen op een Stella werd ze positief verrast door de rijbeleving.’ Deze week wordt de nieuwe campagne gelanceerd op TV, internet en in de kranten.

Alle Stella e-bike testcenters

Stella heeft niet alleen een nieuw E-bike Testcenter in Assen, maar je kunt op veel meer plekken in Nederland Stella e-bikes bewonderen. Voor meer informatie, bekijk alle fietsenwinkels.