Feest! 50.000ste Livorno verkocht

Het is feest bij Stella! Op maandag 10 juni werd de 50.000e Stella Livorno e-bike verkocht. Deze 50.000ste koper had geluk, want de Livorno e-bike werd gratis weggegeven. Stella pakt uit, want deze week wordt iedere dag één gratis Stella Livorno weggegeven!

50.000 rijdende Stella Livorno’s in Nederland

In Nederland fietsen na 10 juni 2019 ten minste 50.000ste mensen op Stella Livorno e-bike. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart. “Dit is een compliment en kroon op ons werk. Dat mag dan ook gevierd worden! Daarom gaven we aan de 50.000ste koper de Stella Livorno e-bike cadeau!, vertelt Johan Makaske, woordvoerder van Stella.

1stewinnaar in E-bike Testcenter Almere

De 50.000ste koper viel op maandag 10 juni in Stella’s E-bike Testcenter in Almere. Meneer en mevrouw van de Water werden overvallen met het feestelijke nieuws! Zij zijn de gelukkige winnaars van de Stella Livorno e-bike.

Win 5x een gratis Livorno e-bike

De Stella Livorno werd in 2018 benoemd tot de meest populaire e-bike in Nederland. Op 10 juni 2019 werd opnieuw een mijlpaal bereikt: de 50.000e koper van de Stella Livorno. “De Stella Livorno is onze meest populaire e-bike en is al 50.000  keer verkocht. Om dit te vieren geven wij 5x de allerbeste e-bike van Nederland weg!”, aldus Johan Makaske.

Stella Livorno best verkocht in Nederland

In de afgelopen 3 jaar werd de Livorno-serie doorontwikkeld en verbeterd. “In de basis is de Stella Livorno E-bike een echte topper. Alle elementen zijn van topkwaliteit. In de afgelopen drie jaar hebben we op onze Research & Development afdeling (Onderzoek & Ontwikkeling) gewerkt aan optimalisatie. De geometrie is bijvoorbeeld verbeterd voor extra balans, de nieuwste modellen hebben hydraulische schijfremmen, mogelijkheid tot automatisch schakelen en beschikken over de nieuwe Daytime Running Light Technologie. Deze nieuwe dagrijverlichting is uniek en past zich aan aan het omgevingslicht. Dit betekent optimale zichtbaarheid overdag én ’s nachts, wel zo veilig.”, vertelt Daniel, productontwikkelaar bij Stella.