Brand bij werkplaats Stella

Update 18-01-2019 10:15 uur - Er is gisteravond brand geweest in de opslag van inruilfietsen bij Stella in Nunspeet. Hierbij zijn 36 fietsen vergaan en 80 accu's. Dit betreft een palletbak waar 80 retour accu's in zaten van vele verschillende merken e-bikes. We zullen er met z’n allen alles aan doen om te voorkomen dat de levering van Stella fietsen vertraging oploopt. Mocht dit onverhoopt het geval zijn, dan nemen wij persoonlijk contact op met onze klanten.

De precieze oorzaak van de brand wordt uitgezocht. Stella heeft aan alle vergunningen voldaan en ook bovenwettige maatregelen genomen.

We zijn enorm geschrokken; gelukkig lijkt de schade voor mens en milieu mee te vallen.

Brandweer en burgemeester hebben heel snel en goed gehandeld, voor zover wij nu kunnen zien. We bedanken de brandweer voor hun kordate optreden.

We zullen er met z’n allen alles aan doen om te voorkomen dat de levering van Stella fietsen vertraging oploopt. Mocht dit onverhoopt het geval zijn, dan nemen wij persoonlijk contact op met onze klanten.

 

Update 17-01-2019 22:30 uur

Donderdagavond is rond 21:30 uur brand uitgebroken in de Stella werkplaats aan de Oosteinderweg in Nunspeet. Hierdoor zijn we waarschijnlijk vrijdag minder goed bereikbaar.

We gaan morgenochtend de schade opnemen en bekijken wat de gevolgen zijn voor de bedrijfsvoering. We zullen er met z’n allen alles aan doen om te voorkomen dat leveringen vertraging oplopen.

We houden je op de hoogte en bedanken de brandweer voor hun inzet.