Bergen op Zoom krijgt Stella E-bike Testcenter

Fietsliefhebbers in de buurt van Bergen op Zoom hoeven vanaf 12 maart niet meer ver te reizen om een Stellafiets te kopen. De e-bikespecialist opent dan namelijk een Testcenter aan de Van Konijnenburgweg 26 in Bergen op Zoom.

Bergen op Zoom interessant voor e-biker

Het fietsgebruik in Nederland blijft jaarlijks toenemen en ook de e-bike is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. E-bikes worden steeds vaker gebruikt in de stad, op weg naar het werk of voor een ontspannen fietstocht door de natuur. Volgens de e-bikeadviseurs van Stella biedt ook Bergen op Zoom diverse mogelijkheden voor de e-biker. “Vanuit Bergen op Zoom zijn er verschillende geschikte fietsroutes die je door Noord-Brabant, Zeeland en zelfs naar België leiden. Voor deze fietstochten zijn e-bikes ideaal”, vertelt de adviseur van Stella. “De routes langs de weidse gebieden en het water rondom Bergen op Zoom zijn prachtig. Dit is aantrekkelijk voor fietsende toeristen. Voor de inwoners van de stad zorgt het overzichtelijke centrum dat de (elektrische) fiets zeer geschikt is om van A naar B te komen.”

Officiële feestelijke opening

Het nieuwe E-bike Testcenter in Bergen op Zoom opent op donderdag 12 maart. Bij deze feestelijke opening worden goodiebags uitgedeeld. Vanaf dat moment kunnen bezoekers ook een vrijblijvende proefrit maken in het Testcenter op de verschillende e-bikes. De locatie in Bergen op Zoom is doordeweeks open van 9.30 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag opent de vestiging om 9.30 uur en is open tot 17.00 uur. Vanaf 1 april is het ook mogelijk om voor service aan de Stella e-bike langs te komen bij de nieuwste locatie.