11x een gratis Livorno e-bike

De Stella Livorno werd in 2018 benoemd tot de meest populaire e-bike in Nederland. Op 10 juni 2019 werd opnieuw een mijlpaal bereikt: de 50.000ste koper van de Stella Livorno. “De Stella Livorno is onze meest populaire e-bike en is al 50.000 keer verkocht. Om dit te vieren geven wij 11x de allerbeste e-bike van Nederland weg!”, aldus Johan Makaske.

Vrijdag 21 juni: Hengelo

Op vrijdag 21 juni was het feest bij Stella in Hengelo. Er werd opnieuw een klant enorm blij gemaakt met een gloednieuwe Stella Livorno e-bike!

Donderdag 20 juni: Schiedam

Ook donderdag 20 juni heeft Stella weer een klant super blij gemaakt. Familie Russcher is de winnaar van de gloednieuwe Stella Livorno! Dit keer viel de winnaar in het E-bike Testcenter in Schiedam. 

Woensdag 19 juni: Goes

In Goes werd op woensdag 19 juni opnieuw een klant heel blij gemaakt met een gratis Stella Livorno! Familie de Jongh is de gelukkige winnaar.

Dinsdag 18 juni: Ridderkerk

In Stella's E-bike Testcenter in Ridderkerk werd familie Van Vliet op dinsdag 18 juni verrast. Vol verbazing én vol blijdschap namen meneer en mevrouw Van Vliet de cheque in ontvangst. Opnieuw twee gelukkige winnaars!

Maandag 17 juni: Wijchen

De week begint goed met alweer een gelukkige winnaar van de Stella Livorno! Dit keer in Stella's E-bike Testcenter in Wijchen. De winnaars: Familie Langehuizen.

Zaterdag 15 juni: Leek

Op zaterdag 15 juni werd er feest gevierd in Leek. De vijfde Stella Livorno e-bike ging naar familie Cornello! Het feestelijike nieuws werd door de familie zeer hartelijk ontvangen. Zij zijn trotste eigenaar van de nieuwe Livorno e-bike!

Vrijdag 14 juni: Nunspeet

Op vrijdag 14 juni was het feest bij Stella in Nunspeet. Familie de Bruin werd verrast! Twee zeer gelukkige winnaars van de Stella Livorno e-bike!

Donderdag 13 juni: Best

Opnieuw een winnaar! Deze keer bij Stella's E-bike Testcenter in Best. De Livorno e-bike gaat naar meneer en mevrouw Van den Heuvel. Zij namen donderdag 13 juni de cheque in ontvangst. 

Woensdag 12 juni: Heerhugowaard

In Heerhugowaard werd op woensdag 12 juni opnieuw een Stella klant ontzettend blij verrast. Mevrouw Dekker is één van de gelukkige winnaars van de Stella Livorno e-bike! Al juichend nam zij de cheque in ontvangst.

Dinsdag 11 juni: Assen

Op dinsdag 11 juni was het feest bij Stella in Assen. Meneer en mevrouw Bonthuis werden overvallen met het feestelijke nieuws! Mevrouw Bonthuis vertelt dat ze nooit eerder in de prijzen is gevallen en is dol gelukkig met haar splinternieuwe Livorno e-bike!