Door de straten van Chili op een Stella e-bike

Helemaal van Nunspeet naar Chili, want daar woont onze trouwe klant Harry die sinds kort rondfietst op zijn Stella e-bike. ‘’Een mooie ervaring’’ zoals hij zelf zegt. In plat Chileens vindt Harry zijn Stella ‘la raja’! Oftewel: retegoed!

Moeiteloos rondfietsen op zijn Stella e-bike

Hij moest even wachten, maar na zijn meniscusoperatie kan Harry nu volop genieten van zijn Stella fiets. Vrolijk bericht hij ons dat de eerste twintig kilometer erop zitten. Vanaf nu fietst Harry elke dag door de straten van Chili op zijn Stella e-bike en dat gaat hem goed af! Hij moet veel kilometers maken in verband met zijn Parkinson en een elektrische fiets helpt daar natuurlijk bij. Zo kan hij zich gemakkelijk verplaatsen zonder dat het hem veel moeite kost. Omdat Harry het geweldig vindt dat hij nu moeiteloos en zonder pijn kan fietsen, stuurde hij ons een leuke foto toe. Een Stella fiets helemaal in Chili, 12.324 kilometer vanaf Nunspeet! Wij vinden het fantastisch dat wij Harry blij hebben gemaakt met zijn nieuwe e-bike en wij wensen hem dan ook veel veilige kilometers toe!

Woont u ook in het buitenland?

Wij vinden het altijd leuk om foto’s te ontvangen van blije Stella klanten en hoe leuk is het als wij foto’s zoals die van Harry binnen krijgen! Woont u ook in het buitenland en fietst u rond op een Stella e-bike? Laat het ons dan weten en stuur uw foto naar info@stellafietsen.nl.