Ontdek Muto, onze multifunctionele e-bike voor in de stad en daarbuiten

Op zoek naar een elektrische stadfiets? Maak kennis met Muto, een multifunctionele e-bike die perfect is voor jouw dagelijkse rit in de stad en waarmee je veilig én snel van a naar b kunt. Een alleskunner die er ook nog 's spectaculair uitziet. Wij vertellen je er graag wat meer over.

E-bikefabrikant Stella Fietsen wilde een urban e-bike ontwikkelen om een oplossing te bieden voor het dichtlopen van steden. Daarom hebben experts achter de tekentafel Muto ontworpen, een cityproof e-bike en fiets inéén met een oogstrelend design waarmee je razendsnel inspeelt op het ritme van de stad. De elektrische stadsfiets is het ideale vervoersmiddel om het drukke leven in de binnenstad (én daarbuiten) gemakkelijker te maken. 

Met één klik op weg

Je Muto moet naadloos aansluiten op het drukke stadsleven. Snel en veilig ergens willen zijn stelt hoge eisen aan het design en de accessoires. Zo is het stuur verstelbaar en stap je door het genderneutrale frame zonder ingewikkeld (en pijnlijk) gedoe op je e-bike. Naar de kinderopvang of de supermarkt gaan is een feestje, want dankzij een geavanceerd kliksysteem (Click&Roll) is een kinderzitje of mand monteren een kwestie van één simpele handeling. En de accessoires zien er ook nog ’s cool uit.

Muto is hufterproof

Muto maakt het leven voor jou makkelijker, maar niet voor fietsendieven. De stadsfiets is veilig en betrouwbaar en dat zie je terug in het slimme design, wat de fiets lichter en functioneler maakt. Je accu haal je er met één klik af, je fietsaccessoires zijn lockable. Of je neemt ze mee naar binnen, dat is aan jou. En zowel de fietsverlichting als het slot zijn geïntegreerd, zodat er weinig valt te slopen. Na een stapavond fiets jij dus mooi naar huis.

Niet teveel gedoe

Ons uitgangspunt is simpel: een fiets moet het gewoon altijd doen. Wel zo ideaal in een drukke omgeving. Zo heeft de Muto geen traditionele metalen fietsketting, maar een riemaandrijving. Die zorgt veel minder weerstand, gaat veel langer mee en is onderhoudsarm. Om het feest compleet te maken is de fiets voorzien van hydraulische schijfremmen én van grote, brede banden, wat zorgt voor een perfecte wegligging en voorkomt dat je vast komt te zitten in de tramrails. 

Daarnaast biedt de Muto verrassend veel comfort. De elektrische stadsfiets heeft een lage rolweerstand, is lekker licht en de riemaandrijving zorgt voor minder weerstand. En om in stedelijk gebied de gewenste radius van dertig kilometer te kunnen bestrijken, is elektrische aandrijving wel zo prettig. Toe aan work-out? No worries: Muto fietst ook zonder elektrische ondersteuning uiterst comfortabel. Zo wissel je in een handomdraai tussen elektrische power en je eigen spierbundels.

Een klasse apart

Onderscheidend, revolutionair en doordacht tot in het kleinste detail. Het ideale vervoersmiddel is een alleskunner, maar wel één met de juiste looks. Zo is de Muto gebouwd van aluminium, dezelfde kwaliteit die ook wordt gebruikt bij de bouw van vliegtuigen. Een lichtgewicht e-bike dus én lekker compact. Daarnaast rijdt door het design en de maatvoering 80 procent van de Europeanen direct weg op de Muto. Nog niet overtuigd? Boek dan een gratis proefrit in één van onze fietsenwinkels, óf bij jou aan huis. 

Alles wat een fantastische e-bike nodig heeft