Ongegeneerd zingen op fietspad in Zoetermeer

Er zijn verschillende momenten waarop je lekker ongegeneerd je zangstem kunt laten horen. Onder de douche of in de auto kun je losgaan zonder dat iemand je hoort. Maar waarom niet lekker zingen op de fiets? Naast de zangfietspaden in Dongenvaart, Drimmelen, Houten, Almere, Amstelveen, Rosmalen en Hierden, is sinds dinsdag 13 maart ook Zoetermeer een zangfietspad rijker.

Een officieel zangfietspad verkeersbord

Het allereerste zangfietspad was een experiment op een fietspad in Amsterdam. Omdat het experiment zo goed is aangeslagen, worden op steeds meer plaatsen officiële zangfietspaden geopend.

Zoetermeer is in januari gekozen tot ‘Fietsstad van het jaar’ in de categorie grote steden. Als prijs kreeg de stad een zangfietspad. Bij de Broekwegkade in Zoetermeer onthulde de wethouder het officiële zangfietspad verkeersbord. Inwoners van Zoetermeer leek het een goed idee om lekker te kunnen zingen aan het fietspad langs het water.

Genieten van Zoetermeer op een e-bike

In Zoetermeer kun je, naast het zangfietspad, heerlijk genieten van fietsen. Er zijn talloze mooie fietsroutes, zoals de Stad en Polder Route. Hier kun je lekker fietsen door het prachtige polder- en veenweidegebied grenzend aan de stad. Al fietsend op de Stella e-bike kom je langs eeuwenoude wegen, watergangen en gemalen. En met een steuntje in de rug kun je écht genieten van deze prachtige fietsroutes.