Hoe vind je een mamafiets die bij je past?

Yes! Je kindje is oud genoeg om zelf te kunnen zitten en dat betekent: mee de fiets op! Wat is het heerlijk om niet meer alles lopend of met de auto te hoeven doen. Je kunt vanaf nu weer de vrijheid van de fiets beleven. Een leuke bijkomstigheid: je kindje kan (net als jij) lekker genieten van de omgeving en de buitenlucht.

Wat is een mamafiets?

Een ‘mamafiets’ is meer dan alleen zomaar een term. Een mamafiets is namelijk speciaal ontworpen om het alle mama’s en papa’s zo gemakkelijk mogelijk te maken. Maar hoe vind je nu een mamafiets die aansluit op jouw wensen? Die jou biedt waarnaar jij op zoek bent en die jou helpt in het dagelijkse leven? We helpen je graag een handje op weg. 

Wat zijn de voordelen van een mamafiets?

Er zitten heel veel voordelen aan een mamafiets die je misschien nog niet wist! De brede instap zorgt ervoor dat je gemakkelijk op en af kunt stappen. Door de stevige tweepootstandaard en het stuurslot kun je jouw kindjes veilig in het kinderzitje tillen. Ook is een mamafiets voorzien van een extra breed stuur. Hierdoor kom je niet met je knieën tegen het kinderzitje aan en heeft jouw kindje voorop genoeg ruimte. Ook is de bagagedrager is in de meeste gevallen iets langer en steviger dan bij een gewone fiets.

Elektrische mamafiets? Een verrijking van je leven

We weten allemaal hoe druk het dagelijkse leven is. Het is rennen en vliegen en je moet overal op tijd zijn. Met één of twee kinderen gaat het fietsen in de meeste gevallen niet vanzelf. En al helemaal niet met tegenwind. Een elektrische mamafiets is een praktische alleskunner die jouw dagelijkse leven wat makkelijker maakt.

De ondersteuning zorgt ervoor dat je niet alles zelf hoeft te doen. Je wordt geholpen door een motor, waardoor fietsen met twee kindjes een makkie wordt! Boodschappen doen, de kinderen naar school brengen of gewoon een lekker stuk fietsen. Het maakt niet uit waar je de fiets voor gaat gebruiken, maar dat je hem veel gaat gebruiken is een ding wat zeker is. Ben je benieuwd welke elektrische mamafiets het beste bij jou past? Onze e-bike adviseurs helpen je graag op weg!