Op fietsvakantie met de e-bike

Ga je bijna op vakantie en vind je het heerlijk om te fietsen? Denk dan eens aan een e-bike! Op een elektrische fiets kun je onbezorgd de omgeving verkennen. En je komt op plaatsen waar je met de auto niet zo snel komt!

Onbezorgd genieten van je fietsvakantie

Op een elektrische fiets kun je écht genieten van fietsen. Denk aan de prachtige landschappen in binnen- en buitenland die je kunt verkennen op de e-bike. Er zitten veel voordelen aan een fietsvakantie met een e-bike:

  • Je maakt meer kilometers op een e-bike dan dat je op een gewone fiets zou doen.
  • Je houdt meer energie over voor andere activiteiten tijdens de vakantie.
  • Je komt op de mooiste plekjes, waar je met de auto niet zo snel komt.
  • Je kunt heerlijk fietsen door heuvelachtig gebied zonder dat je moe wordt.

Geen berg is te hoog met een e-bike

Ga je naar een heuvelachtig land? Met een elektrische fiets hoef je niet meer op te zien tegen een hoge berg of heuvel. Die fiets je namelijk zonder problemen op! Fietsen langs mooie rivieren of door de bergen, maar dan wel met een duwtje in de rug. Hierdoor kun je nét even iets meer genieten van je fietsvakantie.

Door Europa op een elektrische fiets

Natuurlijk zien we in Nederland veel e-bikes. Zo is Texel het fietseiland bij uitstek. Neem je eigen fiets mee, of huur een fiets op Texel. Glinsterend zandstrand en kilometers ongerept natuurgebied. Leuke dorpjes, lekker eten en véél cultuur. Je hoeft niet de halve wereld over te reizen. Pak de boot naar Texel! In twintig minuten ben je ‘over’. Eenmaal aan land laat Texel je niet meer los. Noem het een eilandbeleving. Pure ontspanning, aangewakkerd door de zilte zeewind en de wetenschap dat je even niets hoeft.

Naast Nederland kun je ook heerlijk genieten van je elektrische fiets in Europa. Verken Frankrijk, Duitsland of Italië en kom op plaatsen waar je nog nooit bent geweest! Houd tijdens de fietstocht wel altijd de actieradius in de gaten. Zo weet je zeker dat je altijd je rit af kunt maken.

Onze vakantie e-bikes

De elektrische trekkingfietsen zijn echte vakantie e-bikes. Door de krachtige Bosch middenmotor fiets je moeiteloos lange tochten. De lage plaatsing van de motor maakt de e-bike wendbaar en zorgt voor een stabiele wegligging, wat fijn is op bijvoorbeeld kronkelige bergpaden.

Met de Stella Livorno Steps, Vicenza Superior Nero Steps, Arturo Steps en de Stella Corrado Steps is automatisch schakelen mogelijk. Het systeem schakelt ook automatisch terug. Dit komt de actieradius ten goede en hierdoor kun je nog langer genieten van je fietstocht.