Fietsplan bij Stella Elektrische Fietsen

Het fietsplan van de Belastingdienst, u bent er vast en zeker mee bekend. Het fietsplan geeft u de mogelijkheid om voordelig een mooie, nieuwe elektrische fiets of e-bike aan te schaffen. Stella is hier vanzelfsprekend van op de hoogte en is daarom aangesloten bij de meeste fietsplannen in Nederland. Een elektrische fiets kopen via het fietsplan van de werkgever is de ultieme uitkomst voor een betere conditie en een schoner milieu!

Voordelen fietsplan vanuit de werkgever

Stella is aangesloten bij Nationale Fiets Projecten, Bedrijfsfietsen Nederland en Het Nationale Fietsplan. Het grote voordeel van het fietsplan is dat u met fiscaal voordeel een prachtige elektrische fiets of e-bike kunt kopen. Tegelijkertijd werkt u ongemerkt aan een betere conditie, zelfs met een elektrische fiets! Daarnaast draagt u bij aan een beter milieu,omdat u de auto niet gebruikt om naar uw werk te gaan. Dat scheelt natuurlijk in de brandstofkosten, wat u zeker zult merken in uw portemonnee.

Een fietsplan van de werkgever biedt dus vele mogelijkheden én voordelen. Kijk daarom tussen het mooie aanbod aan hippe Elektrische fietsen van Stella en maak uw keuze.

Het Nieuwe Fietsplan

U komt als werknemer nog steeds in aanmerking voor een flinke tegemoetkoming op de aanschaf van een e-bike van de zaak? Het voordeel dat u hier uit kunt halen kan oplopen tot wel 100% op een elektrische fiets van Stella.

En u heeft al een Stella elektrische fiets voor €999,-. Meer informatie over het aanschaffen van een Stella E-bike met FiscFree® en benieuwd naar de mogelijkheden? Bel dan met één onze medewerkers, 0341 – 25 22 66, of lees meer op onze pagina over het Nieuwe Fietsplan.

Uw elektrische bedrijfsfiets bestellen

Kiest u er voor om uw elektrische bedrijfsfiets bij Stella te bestellen? De meeste fietsplannen binnen Nederland zijn bij Stella toegankelijk, maar u kunt het natuurlijk altijd bij ons navragen. Wij voorzien u graag van alle informatie.

Ook kunt u te allen tijde een vrijblijvende proefrit maken op een van de vele elektrische fietsen en e-bikes die goedgekeurd zijn voor het fietsplan. Vraag een proefrit aan via onze website of bel naar 0341 – 25 22 66.