• Type
 • Frame
 • Motorpositie
 • Actieradius
 • Kleur
 • Technische details
  Versnellingen
  Kettingkast
 • Accessoires
Toon 15 resultaten

Elektrische Herenfietsen

15 resultaten

  Ben je op zoek naar een mooie, kwalitatief goede elektrische herenfiets maar heb je het perfecte, betaalbare model nog niet gevonden? Stella heeft voor jou de ultieme elektrische fiets en helpt je graag verder. Maak een keuze uit de stoere, moderne en sportieve modellen en rijd voortaan vele kilometers met gemak, zelfs met tegenwind!

  Elektrische Herenfietsen

  Ben je op zoek naar een mooie, kwalitatief goede elektrische herenfiets maar heb je het perfecte, betaalbare model nog niet gevonden? Stella heeft voor jou de ultieme elektrische fiets en helpt je graag verder. Maak een keuze uit de stoere, moderne en sportieve modellen en rijd voortaan vele kilometers met gemak, zelfs met tegenwind!

  Betaalbare elektrische fietsen voor heren

  Bij Stella kan met recht gesproken worden over betaalbare kwaliteit. De elektrische herenfietsen specialist hanteert door de eigen productie een vele malen lagere prijs dan de reguliere markt. Echter doet dit niets onder aan de kwaliteit die, zoals je verwacht, hoogstaand genoemd mag worden. De nieuwste technische elementen zijn keurig verwerkt en dragen bij aan het optimale rijplezier. Stella heeft een breed aanbod elektrische herenfietsen, met een middenmotor, voorwielmotor en achterwielmotor.

  Stella heeft diverse modellen elektrische herenfietsen. Van een jonge, trendy elektrische transportfiets naar een sportieve elektrische fiets met open kettingkast. Wat je maar wilt, je vindt het beslist in het assortiment van Stella. Je vindt in ons assortiment ook een groot aantal bijpassende e-bikes voor dames. En vind je het maken van de juiste keuze nog knap lastig? Dan voorzien we je graag van de nodige hulp en advies. De meest voorkomende vragen beantwoorden we in de E-bike aankoopwijzer. Wil je persoonlijk advies? Bel, WhatsApp of mail gerust met een van onze medewerkers!

  Technische snufjes

  De elektrische herenfietsen van Stella zijn zoals eerder vermeld uitgerust met de beste kwaliteit onderdelen. Denk hierbij aan fluisterstille motoren met vrijloop, lichtgewicht accu’s en aluminium frames met fijne vering. Het fietsen op een mooie Stella elektrische herenfiets is een waar genot. Stella is natuurlijk niet voor niets uitgeroepen tot winnaar in de E-bike test van Plus Magazine!

  Wel of geen tussenstang?

  Steeds meer elektrische herenfietsen met middenmotor zijn uitgerust zonder de traditionele tussenstang. De klassieke herenfiets zal daarmee langzaam uit het straatbeeld verdwijnen. De reden hiervoor is eenvoudig: steeds meer mannen vinden een lage instap fiets comfortabeler. Zeker op oudere leeftijd speelt dit gemak een belangrijke rol.

  Wat zijn de voordelen van een elektrische herenfiets?

  Elektrische herenfietsen hebben meerdere voordelen ten opzichte van 'gewone' fietsen. Denk aan het ‘extra zetje in de rug’, maar ook het fietsen zonder zware inspanning te moeten leveren. Bezweet op het werk aankomen is met een elektrische herenfiets verleden tijd. Daarnaast zijn elektrische fietsen een goed alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Elektrische herenfietsen van Stella zijn comfortabele en betrouwbare e-bikes. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor dagelijks ritjes. Naar school, werk of even boodschappen doen: het gaat allemaal net even wat gemakkelijker!

  Elektrische herenfiets kopen?

  Wil je een elektrische herenfiets kopen? Je profiteert bij Stella altijd van de beste, persoonlijke service. Bij aankoop krijg je 5 jaar garantie. Tevens staat Stella altijd voor je klaar bij mankementen, gewoon bij je thuis, of op het werk. Door de coronalockdown zijn onze E-bike Testcenters gesloten, maar zodra ze weer open zijn kun je uiteraard ook hier terecht! Dat is fijn, nietwaar?

  Waarom een elektrische herenfiets van Stella?

  Het kiezen van een nieuwe elektrische herenfiets is niet eenvoudig. Het assortiment aan heren e-bikes is groot. Welk frame past het beste bij je? Wanneer kies je nu voor een voorwiel- of een middenmotor? Ga je de fiets gebruiken voor woon-werk verkeer, om de kinderen naar school te brengen of juist voor langere recreatieve fietstochten? Bij Stella vinden wij het erg belangrijk om goed advies te geven. Alleen zo koop je de fiets die het best bij jouw wensen past. 

  De gehele collectie elektrische herenfietsen van Stella kun je thuis uitproberen. Gewoon rustig proeffietsen in je eigen straat. Vraag een vrijblijvende proefrit aan op de elektrische fietsen van jouw voorkeur. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze E-bike Testcenters, zodra ze weer open zijn. Bij Stella heb je altijd tot 5 jaar garantie en profiteer je van uitstekende service. Stella staat altijd graag voor je klaar!

  Stella. Gewoon lekker fietsen!