Fiore Comfort FDST

Deze moederfiets brengt jullie overal naartoe.

Specificaties

Motor Eleon voorwielmotor 250W, 42Nm
Sensortype Rotatiesensor
Ondersteuningen 9
Accu (14,5 Ah, 36V) 522 Wh Lithium-Ion
Actieradius tot 150 km (upgrade tot 185 km)
Versnellingen Shimano Nexus, 3 of 7 versnellingen
Max. snelheid 25 km/u
Display Stella Eleon (optioneel bij te bestellen)
Remmen Shimano MT200 hydraulische schijfremmen
Gewicht (incl. accu) 27,9 kg
Gewicht (excl. accu) 24,2 kg
Framehoogte 48, 53, 57 cm
Wielmaat 28 inch
Kleur Pearl White
Zadel Selle Royal Rio
Kettingkast Gesloten kettingkast
Banden Anti-lek banden Vredestein
Voorvork Vast
Veiligheid AXA Solid RL ringslot + stuurslot
Garantie Tot 5 jaar

Leveranciers:

  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

De elektrische mamafiets, ook wel moederfiets genoemd, maakt het moeders -en vaders- gemakkelijker bij de dagelijkse bezigheden. Want moeders hebben het al druk genoeg! Boodschappen doen, kinderen naar school brengen of gewoon een fietstocht maken: op de elektrische moederfiets van Stella wordt dit een fluitje van een cent!

Bij elektrische moederfietsen staat veiligheid en comfort voorop!

Moeiteloos twee kinderen vervoeren? Geen probleem met een elektrische moederfiets! Fietsen met kinderen stelt extra eisen aan veiligheid en betrouwbaarheid. De elektrische moederfiets van Stella is ontworpen voor de veiligheid van kinderen én berijder. Door de lage instap en het comfortabele zadel met vering verhoogt het fietscomfort. Veiligheid staat voorop: de ruime instap biedt voldoende ruimte voor een Urban Iki of Bobike fietsstoeltje aan het stuur. De dubbele standaard zorgt voor extra stabiliteit: omvallen van de fiets is hierdoor praktisch onmogelijk! De Fiore is uitgerust met stuurblokkering, waardoor de het stuur niet omklapt. De Stella Fiore: dé wendbare elektrische moederfiets die jullie overal naartoe brengt. Ervaar hem zelf!

Wat is een elektrische moederfiets?

Een elektrische moederfiets is ontworpen met het oog op comfort en veiligheid voor zowel moeder/vader als voor de kinderen. Elektrische moederfietsen zijn voorzien van een extra sterk frame, extra sterke banden en spaken, een lage en ruime instap en dubbele standaard.

Waarom een elektrische moederfiets?

Moeiteloos twee kinderen vervoeren? Geen probleem met een elektrische moederfiets! De elektrische moederfiets maakt het moeders -en vaders- gemakkelijker bij de dagelijkse bezigheden. Want moeders hebben het al druk genoeg! Boodschappen doen, kinderen naar school brengen of gewoon een fietstocht maken: op de elektrische moederfiets van Stella wordt dit een fluitje van een cent!

Voordelen van de Stella Fiore:
  • Extra sterk frame met ruime instap
  • Extra sterke banden en spaken
  • Veilig opstappen door dubbele standaard en stuurslot 

Welke elektrische moederfiets?

Fietsen met kinderen stelt extra eisen aan veiligheid en betrouwbaarheid. De elektrische moederfiets van Stella is ontworpen voor de veiligheid van kinderen én berijder. Door de lage instap en het comfortabele zadel met vering verhoogt het fietscomfort. Veiligheid staat voorop!