Urban Iki Montagekader voor achterzitje

21,95

Achterzitje Urban Iki MIK - Bincho Black

94,95

Achterzitje Urban Iki - Beige/Bincho Black

74,95

Voorzitje Urban Iki - Beige/Bincho Black

59,95

Urban Iki-kinderzitjes 

Urban Iki by OGK is ontstaan vanuit een vurige wens van de familie Kimura om buiten Japan met hun bedrijf OGK een nieuw tijdperk in te stappen. OGK werd meer dan 80 jaar geleden opgericht in Japan en heeft zijn strepen daar verdiend. Als marktleider in fietsaccessoires en kinderfietszitjes. In de straten van elke straat in OGK’s Osaka, of in iedere andere Japanse stad, zie je wat dat betekent. Gezinnen reizen door de straten van de stad. Fietstochtjes met kinderen die de wereld om hen heen ontdekken. 

Een Urban Iki fietsstoeltje monteer je snel en eenvoudig binnen vijf minuten aan je fiets. In principe passen Urban Iki fietsstoeltjes op iedere standaard fiets. De voetensteun is aan te passen aan de lengte van de beentjes van je kindje. Het verstellen van de voetensteun is zo eenvoudig dat je dit zelfs met één hand kunt doen. In de meeste Urban Iki fietsstoeltjes zit een comfortabel zitkussen dat bestand is tegen de regen. Je kindje zit stevig vast met behulp van een 5-punts veiligheidsgordel 

Stella biedt een breed assortiment Urban Iki-kinderzitjes 

Stella Fietsen is dé online shop voor Urban Iki-kinderzitjes. Wij bieden een breed assortiment hoogwaardige Urban Iki -fietsstoeltjes in verschillende kleuren en modellen, zodat je altijd een stoeltje vindt dat bij je (elektrische fiets) past. Een Urban Iki-fietsstoeltje monteer je snel en eenvoudig binnen vijf minuten aan je elektrische fiets. In principe passen deze kinderzitjes op iedere standaard e-bike. De Urban Iki is ideaal voor ouders die graag met hun kinderen een fietstocht willen maken. Of je nu een fietstocht in de natuur plant of opa en oma op de elektrische fiets wilt bezoeken! 

Binnen 5 minuten monteer je een Urban Iki-kinderzitje 

Snel voordat je naar je werk gaat nog langs de kinderopvang om je kind weg te brengen? Je hebt bijna geen tijd meer, maar je wilt je kind wel zo veilig en comfortabel mogelijk vervoeren. Het Urban Iki-kinderzitje monteer je gelukkig binnen 5 minuten op je e-bike, dus je bent zó de deur uit. Scheelt weer! De voetensteun is aan te passen aan de lengte van de beentjes van je kindje. Het verstellen van de voetensteun is zo eenvoudig dat je dit zelfs met één hand kunt doen. Hoe fijn is dat! 

Hoe veilig is een Urban Iki-kinderzitje? 

Samen fietsen met je kind is niet alleen leuk, maar met een Urban Iki-kinderzitje ook veilig. De kinderzitjes zijn voorzien van een zachte 5-punts veiligheidsgordel, comfortabel en een goede bescherming. Ook zit in de meeste Urban Iki-fietsstoeltjes een comfortabel zitkussen dat bestand is tegen de regen. De kinderzitjes voldoen aan de Europese veiligheidsnorm en bieden optimale bescherming en zitcomfort voor je kind. In de webshop van Stella vind je een breed assortiment kinderzitjes van Urban Iki. Als je proefrit maakt bij Stella mag je altijd een e-bike testen inclusief kinderzitje!