Waddinxveen

Stella Waddinxveen

Beethovenlaan 72
2742 CH Waddinxveen
0182 - 232 759

Servicecenter open tot 17:30 uur

Openingstijden Werkplaats

Vandaag 9:30 - 17:30
Morgen 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00
Zondag Gesloten
Maandag 9:30 - 17:30
Dinsdag 9:30 - 17:30

Stella Waddinxveen

Let op! Voor e-bikeservice kun je gewoon terecht in ons E-bike Servicecenter in Waddinxveen. De openingstijden van onze werkplaats vind je hierboven.

Vanuit Stella fietsenwinkel Waddinxveen bedienen wij onze lokale klanten in Zuid-Holland. Dit E-bike Testcenter is gelegen in de buurt van Den Haag, Rotterdam en Gouda, waardoor Stella fietsenwinkel Waddinxveen een centrale ligging heeft in de provincie. Bestaande klanten kunnen terecht voor service en onderhoud aan hun elektrische fiets.

  • Altijd alle Stella E-bikes te proberen
  • Persoonlijk advies op maat

Stella fietsenwinkel Waddinxveen

Wij zijn erg trots op onze elektrische fietsen. Dit laten wij natuurlijk graag aan iedereen zien. In het E-bike Test- en Servicecenter aan de Beethovenlaan 72 in Waddinxveen kan je terecht voor onze unieke e-bike service en voor het maken van een vrijblijvende proefrit. Wij weten namelijk als geen ander dat je eene-bike eerst moet ervaren voordat je een goede keuze kunt maken. Daarom staat de Stella fietsenwinkel Waddinxveen zes dagen per week voor je klaar om je te voorzien van het beste advies. Alleen zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Door de centrale ligging binnen de Randstad is Stella fietsenwinkel Waddinxveen voor veel klanten gemakkelijk te bereiken.

Bekijk alle e-bikes online door op de onderstaande links te klikken:

Bezoek de Stella fietsenwinkel in Waddinxveen!

  • Vrijblijvend proeffietsen op alle Stella e-bikes
  • Probeer alle bekende e-bike systemen
  • Persoonlijk advies op maat voor de fiets die het beste bij jou past
  • Volop gratis parkeergelegenheid
  • Ruim assortiment e-bike accessoires
  • Ook voor service en onderhoud aan jouw e-bike

Stella e-bike service in Waddinxveen

De Stella fietsenwinkel Waddinxveen is onderdeel van onze landelijke dekking aan testcenters. Mocht het even niet uitkomen om naar ons te komen, dan komen wij naar jou toe voor een proefrit of service bij jouw thuis of op het werk.