Tiel

Stella Tiel

Stationsweg 15
4001 CH Tiel
0344 - 228 179

Servicecenter open tot 17:30 uur

Openingstijden Werkplaats

Vandaag 9.30 - 17.30
Morgen 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Maandag 9.30 - 17.30
Dinsdag 9.30 - 17.30

Stella Tiel

Let op! Voor e-bikeservice kun je gewoon terecht in ons E-bike Servicecenter in Tiel. De openingstijden van onze werkplaats vind je hierboven.

Inwoners van de Betuwe kunnen terecht bij de Stella fietsenwinkel in Tiel. Woon je in bijvoorbeeld Geldermalsen of Culemborg, dan ben je van harte welkom. Maak een proefrit op onze modellen en ervaar waarom steeds meer mensen kiezen voor een Stella e-bike.

  • Altijd alle Stella E-bikes te proberen
  • Persoonlijk advies op maat
  • Gratis parkeren
  • Op loopafstand NS station

Stella fietsenwinkel Tiel met E-bike Testcenter

Kom langs in ons E-bike testcenter in Tiel en ervaar de Stella Fietsen met eigen ogen. Zes dagen per week staan onze medewerkers klaar voor je om je een passend advies te geven welke e-bike het meest geschikt is voor jou. Ook zijn alle fietsen beschikbaar om uit te proberen. Want bij Stella vinden we dat je pas echt ervaart hoe goed onze elektrische fietsen zijn als je erop rijdt. Heb je interesse, kom dan langs in ons Testcenter aan de Stationsweg 15 in Tiel. Wij trakteren op een kop koffie of thee!

Bekijk alle e-bikes online door op de onderstaande links te klikken:

E-bike outlet in Tiel

Een e-bike duur? Welnee! Bij Stella betaal je sowieso al nooit te veel voor een nieuwe elektrische fiets. En met regelmaat bieden wij in onze e-bike outlet jong gebruikte en demonstratie fietsen aan voor een super voordelige prijs. In onze e-bike outlet vind je daarom echte Stella's voor de prijs van een B-merk. 

De Stella outlet e-bikes zijn nét niet nieuw meer. Deze e-bikes hebben meestal een tijdje in één van onze showrooms gestaan of zijn gebruikt voor proefritten. E-bikes met transportschade, zoals een kleine beschadiging aan de lak, vinden ook hun weg naar de e-bike outlet in Tiel.

Kom langs in onze e-bike fietsenwinkel in Tiel

  • Alle Stella e-bikes beschikbaar voor een proefrit
  • Krijg persoonlijk advies van een van onze specialisten
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Op loopafstand van het NS station
  • Ruim assortiment accessoires voor de e-bike
  • Service en onderhoud voor jouw e-bike

Stella e-bike service in Tiel

Stella fietsenwinkel Tiel is onderdeel van onze landelijke dekking aan E-bike testcenters. In de regio vind je ons ook in Bemmel, Veenendaal en Wijchen. En mocht het even niet uitkomen om naar ons te komen, dan komen wij naar jou toe voor een proefrit of service bij jouw thuis of op het werk. Net zo gemakkelijk!