Roermond

Stella Roermond

Kapellerlaan 239
6045 AG Roermond
0475 - 256 010

Vandaag open tot 17:30 uur

Openingstijden Testcenter

Vandaag 9:30 - 17:30
Morgen 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00
Zondag Gesloten
Maandag 9:30 - 17:30
Dinsdag 9:30 - 17:30

Openingstijden Werkplaats

Vandaag 9:30 - 17:30
Morgen 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Maandag 9:30 - 17:30
Dinsdag 9:30 - 17:30

Stella Roermond

De Stella fietsenwinkel in Roermond is één van onze E-bike Testcenters in Limburg. Ervaar hier onze Stella E-bikes met een gratis proefrit en maak gebruik van het persoonlijke advies van onze E-bike adviseurs. Zij staan zes dagen per week voor je klaar.

  • Altijd alle Stella E-bikes te proberen
  • Persoonlijk advies op maat

Stella fietsenwinkel Roermond 

Wij zijn trots op onze e-bikes! Onze e-bike adviseurs kunnen je alles vertellen over de voordelen van de elektrische fietsen van Stella. Echter, wij zijn ervan overtuigd dat je een e-bike moet ervaren. Gewoon even proefrijden. In jouw eigen omgeving of onze bij onze e-bike fietsenwinkel. Je vindt ons aan de Kapellerlaan 239 in Roermond. In de E-bike Testcenter in Roermond kan je op alle Stella elektrische fietsen proefrijden en alle e-bikes uitgebreid met elkaar vergelijken. Alleen zo stap je straks op een e-bike die bij jou past. Niet alleen in het gebruik, maar ook waar je het beste op zit. 

Bekijk alle e-bikes online door op de onderstaande links te klikken:

E-bike outlet in Roermond

Een e-bike duur? Welnee! Bij Stella betaal je sowieso al nooit te veel voor een nieuwe elektrische fiets. En met regelmaat bieden wij in onze e-bike outlet jong gebruikte en demonstratie fietsen aan voor een super voordelige prijs. In onze e-bike outlet vind je daarom echte Stella's voor de prijs van een B-merk. 

De Stella outlet e-bikes zijn nét niet nieuw meer. Deze e-bikes hebben meestal een tijdje in één van onze showrooms gestaan of zijn gebruikt voor proefritten. E-bikes met transportschade, zoals een kleine beschadiging aan de lak, vinden ook hun weg naar de e-bike outlet in Roermond.

Stella: dé e-bike specialist van Roermond

  • Vrijblijvend proeffietsen op alle Stella e-bikes
  • Probeer alle bekende e-bike systemen
  • Persoonlijk advies op maat voor de fiets die het beste bij jou past
  • Volop gratis parkeergelegenheid
  • Ruim assortiment e-bike accessoires
  • Ook voor service en onderhoud aan jouw e-bike

Stella e-bike service in Roermond

Stella Roermond is onderdeel van onze landelijke dekking aan fietsenwinkels met E-bike Testcenter. In Zuid-Nederland vind je ons ook in Nuth. En mocht het even niet uitkomen om naar ons te komen? Dan komen wij naar jou toe voor een proefrit of service bij jou thuis of op het werk.