Kinderhelm Urban Iki Shinju White

Kinderhelm Urban Iki Shinju White

Als je kindje voor het eerst met je mee mag op je fiets is dat een prachtig moment, maar ook best een beetje spannend. Voor een veilig en vertrouwd gevoel tijdens die allereerste fietstochten. Deze comfortabele fietshelm voor kinderen maakt van elk fietstochtje samen een zorgeloos avontuur!

Deze lichtgewicht kinderfietshelm van Urban Iki is een prettig zittende helm met in-mold constructie en een lampje achterop. De witte helm past bij andere fietsaccessoires van Urban Iki.

Een comfortabele en veilige kinderfietshelm van het bekende merk Urban Iki in de zachte kleur 'Shinju White'. Deze mooie, stijlvolle fietshelm past bij de fietszitjes en andere accessoires van Urban Iki.

Veiligheid
Deze kinderfietshelm is voorzien van het keurmerk EN 1078 en is goedgekeurd door de TÜV en de Duitse Verkeerswacht. De fietshelm dankt zijn veiligheid aan de combinatie van ABS (zeer hard plastic) en EPS (piepschuim). De in-mold constructie waarmee de helm is gemaakt, zorgt ervoor dat de helm van hoge kwaliteit is, met een uitstekende schokabsorberende werking. 

Draagcomfort
Deze stevige maar lichte fietshelm weegt slechts 230 gram, wat zorgt voor extra draagcomfort. Aan de binnenkant van de helm zitten zachte pads, die uitneembaar en wasbaar zijn. De helm sluit met een veilige gordelsluiting bij de kin. Het riempje heeft aan de onderkant bij de kin een zachte pad, zodat de helm niet gaat irriteren.

Verlichting en insectennetje
Deze kinderfietshelm is aan de achterkant voorzien van een lampje, voor extra zichtbaarheid in het donker. Het lichtje heeft drie standen - van stilstaand tot knipperend. De helm heeft 9 ventilatieopeningen én een insectennetje, zodat vliegjes en andere insecten worden tegengehouden.

Makkelijk verstelbare binnenring
Met het verstelsysteem voor de binnenring kan de fietshelm nauwkeurig worden afgesteld op het kinderhoofd. Dit doet u met de draaiknop die gekoppeld is aan de binnenring. Zo past de helm perfect op het hoofd van uw kindje, ook bij de allerkleinsten! 

Leverbaar in de volgende maten:

  • Maat SX: (44-48 cm)
  • Maat S: (48-52 cm)