Stella-fietspompen voor je elektrische fiets 

Of je nu een doorgewinterde mountainbiker bent of gewoon af en toe een fietsrit maakt, een fietspomp kan zeker niet in jouw assortiment ontbreken. Een goed opgepompte band zorgt niet alleen voor een soepelere rit, maar vermindert ook de kans op lekke banden. 

Fietspompen voor elke e-bike 

Stella Fietsen heeft verschillende soorten fietspompen. Ga bijvoorbeeld voor een elektrische fietspomp om het gemak en de efficiëntie hiervan te ervaren. Met één druk op de knop heb je eenvoudig je fietsband opgepompt. Dit is vooral handig voor mensen die mogelijk niet de kracht of het uithoudingsvermogen hebben om handmatig te pompen. Met de elektrische fietspomp kun je makkelijk en snel zien of de band op de juiste spanning zit. 

Aan de andere kant zijn gewone fietspompen niet afhankelijk van stroom, waardoor je ze altijd kunt gebruiken. Je kunt ze dus overal mee naartoe nemen zonder dat je deze moet opladen of stroom nodig hebt. Hoewel het meer inspanning vergt dan een elektrische pomp, kunnen handpompen in veel situaties een betrouwbare en efficiënte oplossing bieden.