Stella Elektrische Fietspomp

49,95

  • USB-oplaadbaar
  • Ingebouwde lamp
  • Helder digitaal display

Stella elektrische fietspomp

De Stella elektrische fietspomp is de ultieme oplossing voor iedereen die graag de banden van hun fiets, motor, auto of speelbal op de juiste spanning wil houden. Met deze handige pomp heb je altijd de juiste druk bij de hand.

De Stella pomp wordt geleverd met handige hulpstukken die je kunt gebruiken voor elk type ventiel. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar de juiste adapter. De digitale display is zeer helder en geeft je altijd een duidelijk overzicht van de druk die je aan het oppompen bent. Zo kun je makkelijk en snel zien of de band op de juiste spanning zit. De ingebouwde lamp zorgt ervoor dat je ook in het donker altijd goed zicht hebt op de ventielen. Zo kun je ook 's avonds veilig je banden oppompen. De Stella elektrische fietspomp is USB-oplaadbaar, waardoor je hem overal kunt opladen. Handig als je onderweg bent en je even snel je banden wilt oppompen. Tot slot is de Stella pomp makkelijk opbergbaar. Dankzij het compacte formaat neemt hij weinig ruimte in beslag en kun je hem overal mee naartoe nemen. 

Met de Stella elektrische fietspomp heb je altijd de juiste druk bij de hand. Een onmisbare tool voor iedereen die graag zorgeloos op pad gaat!