Vergelijk en maak een proefrit

Een (nieuwe) e-bike kopen, maar twijfel je over het merk? Wij maken je het makkelijk(er), want wij zijn maar liefst €350,- goedkoper dan vergelijkbare modellen van Gazelle1. Neem bijvoorbeeld onze sportieve Livorno Premium MDB SI, die €350,- goedkoper is dan de vergelijkbare Gazelle Grenoble C7+ HMB van Gazelle2. Meer weten? Wij helpen je graag verder, dus kom langs in jouw dichtstbijzijnde Stella-winkel voor advies en maak meteen vrijblijvend een proefrit!

220609-Prijsvergelijker-Tabel-Gazelle-1120x600

Ontdek de Gazelle Grenoble C7+ HMB

De Gazelle Grenoble C7+ HMB is een comfortabele e-bike met een krachtige ondersteuning, waardoor je met gemak overal heen fietst. In combinatie met de 400 Wh-accu kan jij flinke stukken fietsen als dat nodig is. De Grenoble heeft een Shimano Nexus 7-versnellingsnaaf, om altijd de juiste versnelling te kunnen vinden. Je rijdt overal soepel heen, want de verende zadelpen en voorvork zorgen voor voldoende comfort zodat je optimaal kunt genieten.

220609-Prijsvergelijker-Tabel-Gazelle_Grenoble
220609-Prijsvergelijker-Tabel-Livorno-1120x600

Ontdek de Livorno Premium MDB SI

Het lichte gewicht, de vele versnellingen en slimme innovaties maken de Livorno Premium MDB tot een comfortabele e-bike, voor recreatief gebruik en fietsvakanties. De Bosch Powerpack is semi-geïntegreerd in het frame, wat een positief effect op het rijgedrag heeft door het lage zwaartepunt. Deze e-bike is uitgerust met een Bosch-middenmotor, een stille en lichte drive unit. En door de krachtige hydraulische schijfrem sta je binnen no-time stil.

220609-Prijsvergelijker-Tabel-Gazelle_Livorno
220609-Prijsvergelijker-Flow-1080x1080
220609-Prijsvergelijker-Flow-1300x330

Proefrit

Een proefrit maken op de Livorno Premium MDB SI (óf één van onze andere gloednieuwe e-bikes)? In onze fietsenwinkels kun je gratis proeffietsen en vergelijken. Alleen zo stap je straks op een e-bike die bij jou past. Niet alleen in het gebruik, maar ook waar je het beste op zit.

Liever een proefrit aan huis maken? Geen probleem! Wij komen vrijblijvend bij jou aan huis zodat jij in jouw eigen omgeving een proefrit kunt maken op onze verschillende Stella e-bikes.

  • Gratis en vrijblijvend
  • Jij kiest waar en wanneer
  • In je eigen straat of omgeving

Actieradius van de e-bike

Bij de elektrische fiets gaat het vaak over de actieradius, ook wel range of bereik genoemd. Het is de afstand die je kunt rijden op één acculading. De actieradius is berekend in de optimale situatie. Het gaat dus om een maximaal aantal kilometers in de ideale situatie, als het weer bijvoorbeeld goed is. In werkelijkheid kan de actieradius lager kan uitvallen. Rijd je in de vrieskou, dan zie je een lagere actieradius.

1 Deze resultaten zijn vergeleken met de officiele Gazelle-website; deze vergelijking geldt niet voor de dealerwebsites van Gazelle. 2Deze vergelijking is een momentopname op basis van de actuele status.