Proefrit maken bij een Stella-winkel? Dit moet je weten

Toe aan een elektrische fiets? Bij Stella hebben we meer dan genoeg e-bikes, maar welk model past nou bij jou? Een proefrit maken is dé oplossing: je weet dan beter welke fiets aansluit op jouw wensen én hoe de wegligging is. We zetten op een rijtje wat je moet weten over een (gratis) proefrit bij Stella.

Een mooie Stella-e-bike gespot in de brochure, online óf in het echt? Dan wil je er vast álles over weten en zelfs (even) proefrijden. Bij Stella ben je aan het juiste adres! Onze e-bikeadviseurs staan klaar voor advies en vertellen je graag alles over onze nieuwste collectie. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een gratis proefrit op jouw droomfiets(en), in één van onze winkels, of bij jou in de straat. Jij mag kiezen!
 

Dit kan je verwachten tijdens een proefrit in de winkel

Stap 1: Plan een proefrit in, dan nemen wij telefonisch contact op

Stella heeft overal in het land fietsenwinkels, waar je verschillende e-bikes kunt testen. Kijk waar jouw dichtstbijzijnde fietsenwinkel is en maak een afspraak. Let op: een afspraak maken is niet verplicht, maar je weet dan wel zeker dat er een e-bikeadviseur voor je klaarstaat. Na het inplannen, nemen wij contact met je op. 

2205-Testritpagina_Stap-1-ActieHero-880x920

Stap 2: Afspraak in de winkel met onze e-bikeadviseur

In de winkel neem je eerst - onder het genot van een kop koffie - jouw wensen door. Waar wil je de fiets voor gebruiken en hoe vaak ga je 'm gebruiken? De e-bikeadviseur zoekt een aantal e-bikes uit die aansluiten op jouw wensenpakket, die je vervolgens kunt gaan testen.

201218-Testcenters-interior-Afbeelding-880x920

Stap 3: Jouw e-bike wordt gereed gemaakt voor de proefrit

Tijd om de door jou gekozen e-bike goed af te laten stellen, zodat je zorgeloos geniet van jouw proefrit. Denk aan de houding van het stuur, het afstellen van het zadel, de bandenspanning checken en natuurlijk de accu plaatsen. Daarna ben jij ready-to-go!

Proefrit Winkel 880x920

Stap 4: Je kunt de e-bike gaan testen

Nadat de fiets juist is afgesteld maak je een proefrit in de omgeving van de winkel. Zo ontdek jij welke e-bike het beste bij jou past en kun jij de juiste keuze maken.

MicrosoftTeams-image (16)

Stap 5: Evaluatie over de proefrit

Enthousiast na jouw proefrit? Dan kom je samen met de e-bikeadviseur tot een akkoord en ben jij de trotse eigenaar van een nieuwe Stella. Twijfel je nog? Geen probleem, je kunt altijd gratis en voor niets een nieuwe afspraak maken.

Proefrit winkel stap5 880x920
210629-Proefrit-Flow-1300x1080
210629-Proefrit-Flow-1300x330

Ervaar een Stella met een gratis proefrit bij jou thuis!

Wil je onze elektrische fietsen uitproberen? Dat kan in één van onze fietsenwinkels! Laat je overtuigen door een gratis en geheel vrijblijvende proefrit. Mocht het eventueel niet lukken om naar één van onze fietsenwinkels te komen, dan komen we vanzelfsprekend bij je aan huis voor een gratis proefrit.

  • Helemaal gratis en vrijblijvend!
  • Altijd een Servicemonteur bij jou in de buurt
  • Jij kiest waar en wanneer
Gratis
Header
Zoek een Stella-locatie in de buurt