Waarom Stella?

Garantie tot 5 jaar
01

Garantie tot 5 jaar

Alleen bij Stella krijg je tot 5 jaar garantie op de best geteste elektrische fietsen van Nederland. De elektrische fietsen van Stella zijn al diverse keren tot de beste elektrische fietsen van Nederland uitgeroepen. Plus Magazine heeft Stella in de E-bike Test met 5 sterren gekozen tot Groepswinnaar en in de Plus E-bike Test 2016 bekroond met een 8,4.

Geen wonder, Stella maakt gebruik van de beste materialen en A-merken als Axa, Shimano, Hesling en Samsung.

Levertijd 5 dagen
02

Levertijd 5 dagen

De voorraad modellen elektrische fietsen hebben een levertijd van 5 dagen. Elke dag rijden meer dan 90 mobiele teams door Nederland om de Stella elektrische fietsen aan onze duizenden klanten te leveren. Is een populaire elektrische fiets van Stella onverhoopt niet direct leverbaar? Dan neemt een Stella medewerker gelijk contact met je op. Jouw Stella fiets wordt compleet afgesteld bij jou thuis of op je werk afgeleverd. Daarbij ontvang je een uitgebreide uitleg over de werking van jouw nieuwe e-bike. Wel zo prettig!

Laagste prijs
03

Laagste prijs

Stella onderscheidt zich door rechtstreeks aan de consument te leveren. Door dit unieke concept blijft er geen geld bij dure tussenschakels als een dealernetwerk liggen. Dit zorgt ervoor dat wij de beste elektrische fietsen, voor een wel heel eerlijke prijs kunnen leveren. En onze persoonlijke levering? Bij Stella zijn de bezorgkosten gratis!

Nederlands kwaliteitsproduct
04

Nederlands kwaliteitsproduct

Om de kwaliteit van onze elektrische fietsen te waarborgen, ontwikkelt en assembleert Stella haar fietsen zelf. Elektrische fietsen van Stella worden stuk voor stuk in Nederland geassembleerd. Naast onze landelijke dekking aan E-bike Testcenters hebben wij eigen assemblagelijnen waar onze kwaliteitsfietsen vakkundig worden gemonteerd. Echte Hollandse kwaliteit dus.

Gratis proefrit en service bij jou thuis
05

Gratis proefrit en service bij jou thuis

De gehele collectie elektrische fietsen van Stella kun je gratis thuis uitproberen. Vraag een vrijblijvende proefrit aan en maak een proefrit op de elektrische fietsen van jouw voorkeur in jouw eigen omgeving. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze E-bike Testcenters. Zonder onze bekende service en tevreden klanten zou Stella nooit zo groot zijn geworden. Dagelijks rijdt het serviceteam van Stella door heel Nederland om jou service aan huis te verlenen. De eerste servicebeurt is geheel gratis. En de voorrijkosten, ook die betalen wij!