De ANWB Fiets Select-jury beoordeelde de Stella Trekking Premium met maar liefst een 8.4!

Tijdens deze test worden alle e-bikes grondig getest door echte ANWB-leden. Het gemiddelde eindcijfer van de deelnemers tijdens de proefritdagen is een 8.4.

Tijdens de proefritdagen rijden ANWB-leden met diverse fietsen een speciaal daarvoor uitgezet parcours. Het parcours bevat een aantal onderdelen die de e-bikes goed uittesten, zoals een beklimming en een remtest. Deelnemers wordt gevraagd diverse handelingen met de fiets uit te voeren zoals het verwijderen/terugplaatsen van de accu en het tillen van de fiets op een fietsendrager. De deelnemers zijn geselecteerd op basis van hun ervaring met elektrische fietsen. Vervolgens beoordelen zij de fietsen volgens een vast protocol.

 

De Stella Trekking Premium MDB wordt door ANWB-leden benoemd als echte toerfiets. Zo luidt één van de beoordelingen: "Mooie sportieve e-bike, rijdt super.'' De Stella Trekking Premium MDB wordt beoordeeld als kwaliteitsfiets voor de verwende fietser!

Ook wordt er vaak gesproken over het mooie design en de fraaie afwerking. De e-bike is volgens de ANWB-leden een fijne en sportieve fiets die genoeg ondersteuning geeft in heuvelachtig gebied. "Een verrassende e-bike met goede rijeigenschappen!"