Consumentenbond E-bike Test 2018 - Copenhague Light 'Consumentenbond Aanrader'

Consumentenbond E-bike Test 2018 - Copenhague Light 'Consumentenbond Aanrader'

De Stella Copenhague Light is in de Consumentenbond E-bike Test 2018 beoordeeld met een 8,1 en daarmee een 'Aanrader van de Consumentenbond'! In de onafhankelijke test heeft de Consumentenbond 37 e-bikes van verschillende Nederlandse topmerken onderworpen aan een uitvoerige test. De Stella Copenhague Light scoort volgens het testpanel van de Consumentenbond goed op alle testonderdelen.

Consumentenbond E-bike Test 2018

''De Stella Copenhague Light is voorzien van een voorwielmotor en 10 versnellingen met derailleur. De standaard accu van 500 Wh geeft de fiets een prima actieradius. Het gewicht is voor een elektrische fiets behoorlijk laag!'', aldus de Consumentenbond.

De Stella Copenhague Light scoort uitstekend op de elektrische ondersteuning (9,1), actieradius (8,8), rijeigenschappen en gewicht (9,1) en maar liefst een 10 op de bouwkwaliteit! Hiermee is de Copenhague Light uitgeroepen tot Aanrader van de Consumentenbond!

Benieuwd naar de Stella Copenhague Light?

Download dan alvast de gratis e-bike brochure! Onze gratis brochure staat boordevol informatie en specificaties over alle verschillende e-bikes en motorsystemen.

1. Vraag de gratis brochure aan.

Benieuwd naar onze spectaculaire acties? Je profiteert direct door het aanvragen van de gratis brochure.

2. Maak een proefrit

Geïnteresseerd in onze e-bikes? Maak dan direct een gratis proefrit bij één van onze E-bike Testcenters! Onze E-bike Adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!