AD Schoolfietstest beoordeelt Stella Dolce en Forte Comfort FDST

Fietstest.nl bekroont Stella Dolce en Forte met 8,3

De Stella Dolce Comfort FDST en Forte Comfort FDST zijn door het AD Schoolfietsen Testpanel 2020 beoordeeld met een 8,3 en scoren daarmee een ‘Uitstekend’.

Fietstest.nl heeft in samenwerking met het AD de onafhankelijke Schoolfietsen test gehouden. Het is een echte test vóór scholieren dóór scholieren. Het eindoordeel is dan ook gebaseerd op de ervaringen en meningen van de consument.

In de categorie Elektrische Schoolfietsen werden verschillende e-bikes van Nederlandse topmerken getest. De e-bikes werden beoordeeld op rijseigenschappen, comfort, prijs-kwaliteitsverhouding, motor, ondersteuning, display en bediening. De Stella Dolce Comfort FDST scoort volgens het scholieren testpanel uitstekend op alle testonderdelen. Een greep uit de reviews:

‘Hij rijdt fijn en de motor werkt goed! Wel licht hoorbaar. hij is heel mooi! Een aanrader!’

‘Het is een hele fijne fiets en fietst snel en soepel. Ik vind hem heel fijn! Ik zou hem wel kopen zelf! Geen minpunten.’

‘Mooie elektrische fiets. Display is heel makkelijk en duidelijk bestuurbaar. Fijne handgrip. Ruisloze en krachtige motor die snel kan optrekken. Aan te raden voor alle afstanden! Heel mooi afgewerkt met een matte kleur. Zeker weten een aanrader!’

1. Download de gratis brochure

Benieuwd naar onze spectaculaire acties? Je profiteert direct door het downloaden van de gratis brochure.

2. Ervaar de Dolce Comfort FDST en Forte Comfort FDST

De Stella Dolce Comfort FDST of Stella Forte Comfort FDST in het echt ervaren? Bezoek een E-bike Testcenter bij jou in de buurt en maak een gratis proefrit!