Unieke samenwerking Stella en Hyundai

Wie nu een Hyundai IONIQ koopt, ontvangt daarbij een waardecheque van Stella Fietsen cadeau t.w.v. €1000,-! De Hyundai IONIQ en de e-bike van Stella geven twee vormen van mobiliteit op deze manier een extra dimensie, waarbij rijplezier, comfort en zorgeloosheid voorop staan.

Zorgeloos rijplezier

Een e-bike is erg populair en de Hyundai IONIQ is de ideale auto om er met de fiets op uit te trekken. “De Hyundai IONIQ kan worden uitgerust met een speciale fietsendrager waarop twee elektrische fietsen van in totaal 60 kilogram kunnen worden gemonteerd. Ideaal voor twee e-bikes van Stella,” aldus Johan Makaske, woordvoerder van Stella.

Elektrische rijders dragen een steentje bij aan het milieu. Zij stoten veel minder CO2 uit en rijden ontzettend zuinig. De elektrische Hyundai IONIQ en een Stella e-bike zijn zeer eenvoudig in gebruik: de Hyundai IONIQ en de accu van de Stella e-bike kunnen ’s avonds worden ingeplugd en opgeladen om er de volgende dag weer mee op pad te kunnen gaan. “Stella en Hyundai bieden beide groene mobiliteit en vrijheid voor een scherpe prijs, daarom passen deze merken zo goed bij elkaar,” vertelt Makaske. Stella en Hyundai leveren de beste kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Hyundai en Stella geven beiden een garantie tot 5 jaar. Op de accu geeft Stella een unieke garantie van 3 jaar. Een reparatie of service aan een Stella e-bike? Dagelijks rijdt het Stella Serviceteam met 125 bussen door Nederland om service en reparaties te verrichten bij klanten aan huis.

E-bikes met zorg ontwikkeld door Stella

Met zorg ontwikkelt en assembleert Stella al haar e-bikes zelf in de e-bikefabriek in het Veluwse Nunspeet. Vanuit de fabriek levert Stella rechtstreeks aan de klant. Hierdoor kan Stella de beste kwaliteit voor de laagste prijs bieden.