Stella zorgt voor veiligheid Nunspeetse fietsclub

E-bikespecialist Stella sponsort de Nunspeetse fietsclub met opvallende veiligheidshesjes om de veiligheid tijdens diverse fietstochten te waarborgen. De fietstochten worden gereden van maart t/m oktober waarbij elke keer zo’n 50 actieve 55-plussers meefietsen.

Veilig op de elektrische fiets

‘’Onze fietstochten zijn een van de drukst bezochte activiteiten. Regelmatig zijn er tussen de 40 en 50 deelnemers die meefietsen tijdens de fietstochten. Hierbij is veiligheid natuurlijk heel belangrijk, vooral als we met een grote groep achter elkaar fietsen. Soms weten automobilisten niet dat we bij elkaar horen, maar door de gesponsorde veiligheidshesjes van Stella vallen we nu lekker op!’’ Aldus Stichting Welzijn Nunspeet.

Veiligheid op de elektrische fiets is van groot belang, zo vindt men bij Stella: ‘’Niet alleen wanneer je in een grote groep fietst, maar voor iedereen. Door de Nunspeetse fietsclub te sponsoren met onze veiligheidshesjes, zorgen wij ervoor dat zij in ieder geval goed zichtbaar zijn en onbezorgd kunnen fietsen.’’