Stella opent nieuw E-bike Testcenter in Almere

E-bikespecialist Stella opent op Hemelvaartsdag een nieuw E-bike Testcenter, dit keer in Almere. Het Nunspeetse fietsenmerk is te vinden bij winkelcentrum Doemere aan de Miamistraat 24.

Feestelijke opening

Vanaf Hemelvaartsdag t/m zaterdag 1 juni wordt er geproost op de opening, gebak gegeten en worden er goodiebags uitgedeeld aan de bezoekers die een e-bike proefrit maken. Stella pakt uit, want op Hemelvaartsdag wordt er ook nog een gratis Stella e-bike weggegeven. Bezoekers maken kans op de gratis e-bike door een coupon in te vullen en voor donderdag 30 april 13.45 uur in te leveren in de vestiging in Almere. Om 14.00 uur is er een live loting en wordt de winnaar bekendgemaakt.

Almere interessant voor de e-biker

In ons land wordt fanatiek gefietst, ruim 15 miljard fietskilometers per jaar (CBS). We fietsen naar de stad, naar het werk maar ook ter ontspanning door de natuur. “Ook Almere biedt voor de e-biker diverse mogelijkheden. Vanuit Almere kun je prachtige routes fietsen rondom de omliggende wateren, bijvoorbeeld het Weerwater, het Gooimeer en de Oostvaardersplassen. Maar ook de zakelijke fietser wordt bediend door o.a. de snelfietsroute tussen Almere en de Amsterdam, Electric Freeway genoemd. Voor ons een mooie kans om de inwoners van Almere kennis te laten maken met Stella e-bikes!”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder van Stella.

Compleet nieuwe e-bike beleving

De Nunspeetse e-bikefabrikant werkt aan een nieuw winkelconcept. De eerste ontwikkelingen van dit concept zijn zichtbaar in Almere. “Het nieuwe winkelconcept is bedoeld om de klant een unieke ervaring mee te geven en de klantbeleving in de winkel te vergroten. Daarnaast helpt de nieuwe doelgroepgerichte inrichting de bezoekers op weg bij het oriënteren naar de e-bike die het beste bij hen past. Dit werkt voor ons maar ook voor de bezoekers heel prettig!”, vertelt één van Stella’s e-bike adviseurs.

Het nieuwe E-bike Testcenter in Almere heeft een oppervlakte van 500 m2. Bezoekers kunnen in de omgeving de elektrische fietsen van Stella rustig testen. Klanten kunnen hier ook terecht voor e-bikeservice.