Stella opent E-bike Testcenter in Zoetermeer

E-bikespecialist Stella opent per 11 april een nieuw E-bike Testcenter, dit keer in Zoetermeer. Het Nunspeetse fietsenmerk opent aan Van Leeuwenhoeklaan 8. ‘’Het nieuwe E-bike Testcenter in Zoetermeer ligt nabij het centrum en nabij de A12. Een goed te bereiken locatie, ideaal voor een Stella vestiging’’, vertelt Johan Makaske, woordvoerder Stella.

Officiële feestelijke opening

Het nieuwe E-bike Testcenter gaat op 11 april open, maar wordt op 14 april officieel geopend. Stella pakt uit, want op 14 april wordt er een gratis e-bike weggegeven en van 11 t/m 14 april ontvangt iedere bezoeker een goodiebag. Bezoekers maken kans op de gratis e-bike door een coupon in te vullen en voor zaterdag 14 april 14.00 uur in te leveren in de vestiging in Zoetermeer. Na 14.00 uur is er een live loting en wordt de winnaar bekendgemaakt.

Genieten van Zoetermeer op een e-bike

Zoetermeer is in januari gekozen tot ‘Fietsstad van het jaar’ in de categorie grote steden. Je kunt er heerlijk fietsen. Er zijn talloze mooie fietsroutes, zoals de Stad en Polder Route. Hier kun je lekker fietsen door het prachtige polder- en veenweidegebied grenzend aan de stad. “Voor ons een mooie kans om de inwoners van Zoetermeer kennis te laten maken met Stella e-bikes. Op een Stella e-bike heb je een steuntje in de rug waardoor je écht kunt genieten van de prachtige fietsroutes!”, aldus Makaske.

Proefritten en e-bike service in Zoetermeer

Het nieuwe E-bike Testcenter in Zoetermeer heeft een oppervlakte van 270 m2 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving van het pand. Bezoekers kunnen in de omgeving de elektrische fietsen van Stella rustig testen, maar kunnen ook terecht voor e-bikeservice.