Stella opent E-bike Testcenter in Hoorn (Zwaag)

E-bikespecialist Stella opent per 28 maart een nieuw E-bike Testcenter, dit keer in Hoorn (Zwaag). Het Nunspeetse fietsenmerk opent aan de Marowijne 27, gelegen op het bedrijventerrein van Hoorn (Zwaag). “Dit pand is precies waar wij naar op zoek waren. Makkelijk bereikbaar voor onze bezoekers en de omgeving leent zich perfect voor een testrit op een Stella e-bike”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder Stella.

Officiële feestelijke opening

Het nieuwe E-bike Testcenter gaat op 28 maart open, maar wordt op 7 april officieel geopend. Stella pakt uit, want op 7 april wordt er een gratis e-bike weggegeven en van 3 t/m 7 april ontvangt iedere bezoeker een goodiebag. Klanten maken kans op de gratis e-bike door een coupon in te vullen en voor zaterdag 7 april 14.00 uur in te leveren in de vestiging in Hoorn (Zwaag). Na 14.00 uur is er een live loting en wordt de winnaar bekendgemaakt.

Netwerk aan E-bike Testcenters blijft maar groeien

Stella blijft maar groeien en het E-bike Testcenter in Zwaag is niet de enige uitbreiding. Het e-bikemerk opende eerder deze maand al 2 E-bike Testcenters en in vorige maand 14 E-bike Testcenters. Met dit aantal nieuwe vestigingen komt Stella in totaal op 36 E-bike Testcenters. Met een landelijke dekking aan vestigingen zit de Nunspeetse fietsenfabrikant altijd in de buurt van de klant. ‘’Wij komen graag bij de klant aan huis voor het maken van een proefrit of service. Dat is ook het unieke concept waar Stella bekend om staat. Maar in combinatie met onze fysieke E-bike Testcenters kunnen wij onze klanten te allen tijde optimaal bedienen’’, aldus Makaske.

Gratis Stella e-bikes testen in Hoorn

Het nieuwe E-bike Testcenter in Hoorn (Zwaag) heeft een oppervlakte van 360 m2. Klanten kunnen in de omgeving de elektrische fietsen van Stella rustig testen, maar kunnen ook terecht voor e-bikeservice.

Recreatief fietsen in de gemeente Hoorn

In de gemeente Hoorn kun je heerlijk fietsen. “De gemeente kent oude elementen uit de geschiedenis, vele waterwegen en mooie omliggende natuurgebieden die je op de fiets kunt verkennen. Een e-bike geeft je een steuntje in de rug waardoor je onbezorgd kunt genieten van fietsen’’, aldus Makaske.