Stella opent 20e E-bike Testcenter

E-bikespecialist Stella opent per 21 april haar 20e E-bike Testcenter, dit keer in Rijnsburg. Het Nunspeetse fietsenmerk opent aan de Tulpstraat 12 aan de rand van winkelcentrum ‘In de Hoftuin’. ‘’Dit pand is zeer centraal gelegen en heeft de duinen in de achtertuin. Het past precies bij ons’’, aldus Johan Makaske, woordvoerder Stella.

Stella blijft maar uitbreiden en heeft inmiddels 20 E-bike Testcenters in Nederland en Duitsland. Met een landelijke dekking aan E-bike Testcenters zit de Nunspeetse fietsenfabrikant vrijwel altijd in de buurt van de klant. ‘’Wij komen graag bij de klant aan huis voor het maken van een proefrit, maar in combinatie met onze fysieke E-bike Testcenters kunnen wij onze klanten te allen tijde optimaal bedienen’’, zegt Makaske.

Proefritten in Rijnsburg

Het nieuwe E-bike Testcenter in Rijnsburg heeft een commerciële ruimte van 200 m2 en voldoende gratis parkeerplaatsen. In de omgeving kunnen klanten de Stella e-bikes rustig testen. In het nieuwe E-bike Testcenter staan zes dagen per week e-bike specialisten klaar om klanten op weg te helpen.