Stella Fietsen uitgeroepen tot Beste Winkelketen

De categoriewinnaars van de ‘ABN AMBRO Beste Winkelketen van Nederland’ zijn bekend. De feestelijke prijsuitreiking vond dinsdagmiddag 17 september plaats in Amsterdam. Stella Fietsen is met haar landelijke dekking aan E-bike Testcenters uitgeroepen tot Beste Winkelketen van Nederland in de categorie Fietsen.

Consumenten beoordelen tijdens de verkiezingen voor ‘Beste Winkelketen van Nederland’ hun favoriete winkelketens op aspecten als prijs, service en assortiment. Ruim 220.000 consumenten brachten in de afgelopen maanden hun stem uit. E-bikefabrikant Stella kwam in de categorie Fietsen als winnaar uit de bus. Stella wist hiermee de twee andere kanshebbers, Fietsenwinkel.nl en Bike Totaal, achter zich te laten.

Klantbeleving centraal in Stella’s winkelconcept

De Nunspeetse E-bikespecialist heeft in het afgelopen jaar niet stil gezeten. Begin 2019 introduceerde Stella een nieuw winkelconcept. “Het is fantastisch nieuws dat de consument ons beoordeelt als Beste Winkelketen in de categorie fietsen. In het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een nieuw winkelconcept. Dit concept is bedoeld om de klant een unieke ervaring mee te geven en de klantbeleving in de winkel te vergroten. Deze prijs is een kroon op ons werk en een blijk van waardering vanuit de consumenten. Daar zijn we heel blij mee en trots op!”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder van Stella.

Finale

Nu de categoriewinnaars bekend zijn, start de volgende fase. De categoriewinnaars maken kans op de overall titels: ‘Beste Winkelketen van Nederland’, ‘Webshop Award the Netherlands’ of ‘Retailer of the Year the Netherlands’. Stella is als winnaar in de categorie Fietsen één van de kanshebbers. De bekendmaking vindt plaats op donderdag 31 oktober.