Stella Fietsen opent nieuwe E-bike Testcenters

De plaatsen Waddinxveen en Purmerend hebben er een fietsenwinkel bij. Een proefrit op een Stella Fiets was al mogelijk bij de consument thuis. Maar met de nieuwe e-bike testcenters hoopt het fietsmerk de drempel tot een proefrit verder te verlagen. De verhuur van elektrische fietsen op Texel moet hier ook in bijdragen.

Even binnen stappen

Een proefrit aan huis is voor de potentiƫle klant van Stella eerder regel dan uitzondering. Het bedrijf in elektrische fietsen onderscheidt zich hiermee van de bestaande fietsenwinkels. Echter ziet de directie van Stella ook de voordelen van een fietsenwinkel. Bij een fysiek verkooppunt kan de klant eenvoudig even binnen stappen voor een proefrit en hoeft men geen afspraak te maken. Bij de fabriekswinkel in Nunspeet is dat al mogelijk.

Waddinxveen en Purmerend

In Waddinxveen is aan de Beethovenlaan 72 een e-bike testcenter geopend. Potentiƫle klanten uit omgeving Purmerend kunnen terecht aan het Netwerk 3. De openingstijden zijn te vinden op www.stella.nl. In zowel het Groene Hart, als de regio Waterland, wordt veel gefietst en de gebieden zijn dichtbevolkt. De keuze om daar te vestigen was voor Stella Fietsen snel gemaakt.

Stella E-bike huren op Texel

Naast de nieuwe verkoopvestigingen is het bedrijf gestart met de verhuur van elektrische fietsen op Texel. Toeristen kunnen zo in een mooie omgeving kennis maken met het e-bike-merk. De verhuurlocatie fungeert ook als servicepunt voor bestaande klanten van Stella Fietsen.