Stella Fietsen ontwikkelt elektrische bierfiets

Stella Fietsen gaat starten met de ontwikkeling van elektrische bierfietsen. Mede omdat de jongere doelgroep steeds vaker op een elektrische fiets stapt, ziet Stella Fietsen hierin een nieuwe markt.

Stella Fietsen, bekend van het proefrit- en service aan huis concept, pakt de kans om de jongere doelgroep op een laagdrempelige wijze te bereiken. “Wat is er nou leuker dan elektrisch fietsen met al je vrienden op de Stella Bierfiets?”, aldus Stella Fietsen. “Het was soms nog hard werken om een gewone bierfiets in beweging te krijgen. Dat is met de elektrische bierfiets verleden tijd.”

Minder overlast

Bierfietsen zijn vaak een bron van ergernis voor de bewoners van binnensteden. Met de elektrische bierfiets hoopt Stella Fietsen dat dit een stuk minder wordt. “Immers, een elektrische fiets is een stuk sneller, waardoor een elektrische bierfiets ook sneller uit de binnenstad is”, aldus Stella Fietsen.

Alcoholvrij bier

Naast de trend dat steeds meer jongeren op een elektrische fiets van Stella Fietsen stappen, is er ook een opmars van alcoholvrij bier. De elektrische bierfiets van Stella Fietsen is daarom alleen voorzien van alcoholvrij bier. Stella Fietsen: “We willen maximaal voorzien in de behoefte van onze jongere doelgroep”.