Stella Fietsen te huur bij Preston Palace in Almelo

De gasten van Preston Palace genieten binnenkort van de voordelen van een Stella E-bike. Het verkennen van Twente op een fiets was nog nooit zo comfortabel.

Almelo is een verhuurder van e-bikes rijker. Het bedrijf Stella Fietsen uit Nunspeet opent begin mei een verhuurpunt van e-bikes in samenwerking met Preston Palace. Recent opende Stella Fietsen al een elektrische fietsverhuur in Den Burg op Texel. De samenwerking levert een win-win-win-situatie op. Stella Fietsen vergroot de naamsbekendheid onder haar doelgroep. De verhuur van e-bikes is een verrijking in het assortiment van Preston Palace. En de hotelgasten kunnen Twente comfortabel op een e-bike verkennen.

In de watten

Als gast van Preston Palace werd men al goed in de watten gelegd. De samenwerking met Stella Fietsen zorgt ervoor dat de gasten, ook buiten het all-inclusive complex, niet op comfort inleveren. Door de trapondersteuning die een Stella Fiets biedt wordt fietsen met tegenwind door het glooiende Twentse landschap ineens ontspanning. Preston Palace zorgt voor fietstochten langs de mooiste plekjes en de lekkerste eettentjes van de regio.

Ongedwongen kennismaken, Stella fietsen te huur bij Preston Palace

Tijdens fietsen op de elektrische huurfiets maakt men op ongedwongen wijze kennis met Stella Fietsen. Mocht de gast overtuigd raken van de goede kwaliteit en service van Stella, dan profiteert men van een exclusief voordeel bij de aanschaf van een Stella e-bike.