Ervaringen Stella Fietsen

Klanttevredenheid heeft onze hoogste prioriteit. Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaringen met Stella Fietsen te delen op het onafhankelijk klantbeoordelingen platform KiyOh. Want wie kan Stella Fietsen beter beoordelen dan haar eigen klanten? Iedere dag werken hard we aan het verbeteren van onze fietsen en service. En dat werpt zijn vruchten af! Niet voor niets waarderen onze klanten ons met een 8,8.

Benieuwd hoe onze klanten Stella Fietsen ervaren? Lees dan onderstaande KiyOh ervaringen.

8,8

Gemiddelde beoordeling uit meer dan 8.000 beoordelingen.


10 / 10

A.H.

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen bij het kopen van een nieuwe fiets. Snelle levering en ook nog eens goed afgesteld bij de levering aan huis


10 / 10

Annette Suister

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Driemaal blijkt echt scheepsrecht!

Na 2 minder prettige, erg onaardige ervaringen in Veenendaal en Houten, ergens in 2017 en 2019, nu een zeer (verrassende) warme, professionele en zeer vriendelijke ontvangst in Houten. Namen desbetreffende medewerkers heb ik niet, verkoop/advies door een vrouwelijke medewerker, administratieve afwikkeling door een jonge mannelijke collega. Complimenten, wij hebben vertrouwen terug in Stella dankzij hen. Als de vandaag aangekochte Stella Vicenza Superior FDST 8V net zo goed bevallen als de ervaring vandaag in Houten, prijzen wij ons zeer gelukkig. Wij kijken uit naar de aflevering. Hartelijk dank, jullie zien ons, hopelijk over een week of 3/4, op onze nieuwe aanwinst zeker terug voor een bakkie leut.


10 / 10

René

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Heel goede ontvangst, eerlijke en betrouwbare verkoper, heel tevreden over de testrit.

Wij hebben vandaag 2x de "Stella Trekking Matt Black MDB Premium" gekocht in Nuth. De jongeman die ons de fietsen aanbood om te testen was uiterst correct en behulpzaam. Na het testen waren wij zeer tevreden over het resultaat. Wij zijn door de verkoper Ludo Vinck zeer goed geholpen, hij was heel duidelijk en beleefd, bood ons een kopje koffie aan en heeft ons, mede door zijn perfecte uitleg en uiteraard de goede aanbieding, doen besluiten om deze fietsen te kopen. Tevens ook een verzekering afgesloten. Over 4 weken worden de fietsen bij ons thuis afgeleverd. Kortom wij zijn tot nu toe heel tevreden over Stella fietsen in Nuth.


10 / 10

Monique Bakker

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Prettig

Vandaag 1e pinksterdag bij Stella fietsen in Apeldoorn. Het was er erg druk en de verkoper was er alleen waardoor wij ondanks de afspraak 1 1/2 uur hebben gewacht. Tussentijds wel door iemand van het kantoor een proefrit kunnen maken op mijn voorkeursfiets. Verkoper zeer vriendelijk en nam ook voor ons de tijd. Duidelijke uitleg over de verschillen. Geen gedoe over prijzen en koopdruk. Al met al prettige ervaring, koop gesloten en nu wachten op de levering van de fietsen.


8 / 10

Ellie

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Verrassend

Gisteren bij de vestiging in Nunspeet geweest omdat daar outlet modelen zouden staan. Nou die waren er niet. Dat was best vervelend. Best een stukje rijden vanuit Vlaardingen. Maar wel goed geholpen door een jongeman die stage liep. Proefrit gemaakt op een Livorno en een Vicenza. Gevallen voor de zithouding en ondersteuming vd Livorno. Echter kon die niet op.korte termijn geleverd worden dus kwam de jongeman met de Avalon. Mooie fiets, mooie kleur en mooie levertijd. Tot zover geen probleem echter hebben we geen proefrit gemaakt op deze fiets en dat zit me niet lekker. Wat doe ik nu als ik de fiets ga ophalen en de zit en ondersteuning bevallen me niet? We gaan ze ophalen in Nunspeet, scheelde in de prijs.


9 / 10

Henk Bijker

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

zonder winstbejag.

Zeer prettig geholpen in de Stella vestiging in Nuth. Na probleem met hoogte van de fiets een verlaagde zadelpen geadviseerd gekregen. Men had ook een nieuwe fiets kunnen verkopen maar adviseerden bovenstaande eerst te proberen. Dit is pas service.


5 / 10

Dick

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

slechte levering

Stella makes my Day is de leuze, echter niet bij ons. Bij de levering van onze e-bikes bleek dat een van de fietsen met een lekke band geleverd werd en ter plaatse niet gerepareerd kon worden. (de band was kennelijk in de afleveringsauto of daarvoor al lek geraakt)??? Ook waren er geen accessoires , zoals een andere keuze van zadels, bij de levering aanwezig zoals was beloofd. Wij moeten drie dagen wachten voordat de band vernieuwd kan worden. Als service hoog in het vaandel staat hangt het vaandel nu wel halfstok. Ik hoop dat dit geen voorteken is van de service in de toekomst.

Reactie van Stella:

Goedemorgen, Wat jammer om te moeten lezen dat dit je ervaring is met Stella. Dat is zeker niet de normale gang van zaken, waarvoor onze excuses. Zou je ons je postcode, huisnummer en ordernummer willen sturen per mail naar info@stellafietsen.nl, o.v.v. Kiyoh? Dan kan ik er voor je achteraan gaan! ^Bas


10 / 10

Joke

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Prettige deskundige en adequate uitleg incl priefrit

Op vrijdag 29-5 zomaar binnengelopen bij vestiging Nugh voor een proefrit. Na 10 jaar elektrisch fietsen met een voorwielmotor en twee zware accu’s ( Giant) nu bewust op zoek naar een lichter hanteerbare fiets met middenmoter . Enthousiast geraakt na een proefrit en na goede uitleg en dito aanbieding meteen besloten tot koop. Ondanks Corona, byzonder veel aanloop etc was er toch voldoende aandacht voor elke individuele klant . Chappeau.


10 / 10

Leon

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Super service, uitstekende advisering

Vriendelijke en attente ontvangst in winkel Roermond door Bernardo. Hij gaf goede uitleg bij de diverse modellen en ‘drong aan’ op proeffietsen (altijd doen, fiets kan mooi uitzien maar gevoel is bepalend). Fiets conform afspraak geleverd met duidelijke instructies, ter plaatse nog afstellingen gedaan. Top service in zowel winkel als bij aflevering!


10 / 10

Jos

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

goed snel duidenlijk

ben naar de winkel gekomen en werd meteen vriendelijk ontvangen ,moest ff wachten kreeg een kop koffie daarna ff gesproken van wat ik wilde omdat het druk was heb ik daarna een afspraak gemaakt voor de dag erna werd wederom vriendelijk ontvangen en een fijn gesprek gehad met Ludo in Nuth. Meteen een Stella Vicenza Black FDST Superior besteld . Nu wachten op de levering .........


10 / 10

Ton

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Een tevreden klant.

Tijdens mijn bezoek aan de winkel in Nuth werd ik uitstekend geholpen door Ludo. Er werd geen verkooppraatje gehouden maar hij was oprecht geïnteresseerd in mijn wensen. Daarop een goed advies gekregen. Duidelijke uitleg gekregen over de fiets en daarom besloten om de Stella Vicenza Black FDST Superior te kopen. Als je al kunt praten over een minpuntje dan is het de levertijd van 2 weken. Gisteren eindelijk mijn fiets gekregen. Afspraak stond gepland tussen 12:00 en 15:00 uur. Bezorger was iets vroeger, 11:50 uur, en dat vond ik natuurlijk super. Weer een duidelijke uitleg gekregen en meteen de fiets softwarematig in de stand sport laten zetten. Ik ben helemaal klaar voor mijn fietsritten naar mijn werk en samen met mijn vrouw.


10 / 10

Cécilia

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Top service

Sinds 1,5 jr in bezit vd Stella livorno zonder klachten. Echter had ik mijn achterband stuk gereden en de monteur heeft me uitstekend geholpen! Deze monteur mag vaker langskomen als er mankementen zijn! Top service....dankjewel!


10 / 10

Ron

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

super E bike gekocht bij een Super verkoper

Vandaag een mooie Stella Vicenza Black FDST Superior gekocht. Ik ben er erg blij mee en zeker mede door de uitstekende service van de verkoper in filiaal Nuth Heerlen.

Reactie van Stella:

Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring en de 10-sterren. You made our day! Geniet van je aankoop en op naar heel veel plezierige en veilige kilometers. ^Bas


10 / 10

jos betz

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

prima uitleg en zeer vriendelijke medewerker

Willem van griend is een jonge met zeer goede uitleg voor wat betreft de fiets maar ook hoe de garantie van Stella werkt . ook heeft Willem geregeld dat de fiets netjes voor de vakantie word afgeleverd, daar het nu toch erg druk is met verkoop/ uitleveren door de corona. nogmaals een pluim voor Willem.

Reactie van Stella:

Kijk, dat zijn leuke berichten Jos. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over Stella. Geniet van je aankoop en op naar heel veel fietsplezier! ^Bas


10 / 10

Siny&Henk winters

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Top fietsen

4 mei 2 nieuwe livorne middenmotor + fiets drager Oude fietsen in geruild Goede deal Echt aanraden stella En ze bevallen uitstekend Update naar zware accu Even 175 km Binnen 3 weken 500kechte aanraden Binnen kort naar de hoeve hotel nunspeet Leuke aanbiedingen

Reactie van Stella:

Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring en de 10-sterren. You made our day! Geniet van jullie aankoop en op naar heel veel plezierige en veilige kilometers. ^Bas


9 / 10

Finy van de Broeck

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Goede uitleg en zeer klantvriendelijk

Op 22-05-2020 in filiaal Nuth geweest. Het was druk in de winkel en er was maar 1 verkoper, Ludo Vinck, aanwezig. Ludo zorgde voor voldoende aandacht voor alle klanten en heeft ons een goede uitleg gegeven omtrent de fietsen, proefrit, verzekering, servicebeurt en accessoires. Tijdens het opmaken van de verkoopbevestiging hebben we zelfs nog een lekker bekertje koffie/cappuccino gedronken. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Ludo Vinck de klanten benaderd, te woord staat en helpt.

Reactie van Stella:

Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en de 5-sterren review! Namens Stella wil ik je alvast heel veel fietsplezier toewensen. ^Bas


8 / 10

Marc Manders

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Geweldig/Matig

Dit is mijn 2e Stella fiets die ik in filiaal Helmond koop. De verkoop door Bart-jan Kwast was uitstekend. Maar toen ze mijn fiets kwamen afleveren was ik minder enthousiast. Er zat een grote bult in mijn voorwiel.( band scheef op velg) Mijn ketting zat te los elke gaatje in de weg rammelde het. Mijn display functioneert niet naar behoren. Dit zal allemaal wel opgelost worden,maar dit moet eigenlijk toch zo niet afgeleverd worden,ben zelf werkzaam in de autobranche. En als we zo auto's afleveren van een duurder prijsklasse hebben zo een slechte naam. En dat wil je toch niet STELLA!!!!!!

Reactie van Stella:

Bedankt voor het delen van je ervaring Marc. Alleen dankzij de ervaringen van onze klanten kunnen wij onze service en dienstverlening blijven verbeteren. Dit is uiteraard niet de service die je van Stella mag verwachten! Mijn oprechte excuses hiervoor! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, laat het ons dan gerust weten door ons te bellen op 0341-252266. Heel veel plezierige kilometers toegewenst! ^Bas


9 / 10

Mark

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

IK ben klantvriendelijk behandeld, met goede uitleg.

We hebben onze 2 fietsen vandaag gekocht in de vestiging in Nuth, waar we geholpen werden door Jona Putz, die ons zeer klantvriendelijk geholpen heeft ondanks de grote drukte. Echter willen we even kenbaar maken dat Jona in het bijzijn van ons door zijn collega onterecht gewezen werd op een foute behandeling van klanten door zijn collega ter plekke, zijn naam was Ludo. Wij stonden te wachten om onze 2 fietsen te kopen daar we donderdag j.l al de testrit hadden gemaakt.Jona was met 2 personen die een test rit hadden gemaakt nog uitleg aan het geven, en zei dat hij daarna bij ons zou komen. Prima voor ons. Daar de mensen waarmee hij bezig was geen beslissing konden maken zei hij tegen hen dat ze nog rustig onderling konden overleggen en dat hij ons dan al zou helpen. toen we bezig waren met de afhandeling van de aankoop kwam zijn collega naar hem toe en sprak hem op een niet prettig manier erover aan dat de mensen die hij eerst aan het helpen was weg waren gegaan. Dit doe je vinden we niet waar klanten bij zijn, en per slot van rekening verkocht hij wel 2 fietsen, en hadden die mensen misschien besloten om de fiets toch niet te kopen daar ze eerder ook de beslissing al niet konden nemen. Commercieel gezien heeft Jona misschien toch echt wel de juiste beslissing genomen op dat moment, en was de benadering van zijn collega alles behalve correct. Dus wij zijn uiterst tevreden over Jona, maar willen ook aangeven dat we eerder als andere mensen buiten moesten wachten van Ludo en hij vervolgens ons ook niet is komen vragen wat we wilden daar hij ons donderdag voor sluitingstijd ook gesproken had, en wel andere mensen te woord stond die vervolgens de zaak verlaten zonder een keuze gemaakt te hebben. Wie doet het dan goed Jona of Ludo??? Nou wij weten het wel.

Reactie van Stella:

Bedankt voor het delen van je ervaring Mark. Alleen dankzij de ervaringen van onze klanten kunnen wij onze service en dienstverlening blijven verbeteren. We vinden het jammer om te moeten lezen dat het zo gelopen is, dat hadden we graag anders gezien. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, laat het ons dan gerust weten door ons te bellen op 0341-252266. ^Bas


9 / 10

Jan

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Geweldig

Wij zijn in Joure geweest om fietsen te proberen. Eerder waren wij al bij Amslod geweest maar hier waren wij na 5 min al weer weg. Opdringerige verkoper die geen goedkope uitvoeringen wilde verkopen want dat was troep. Nu Steela Joure. Wat een verschil!!! Jarno (stagiair) neemt alle tijd en laat ons op diverse modellen fietsen om verschillen te voelen. Uiteindelijk gaan wij naar huis met 2 nieuwe fietsen, toch nog de duurdere, maar met een zeer tevreden gevoel. Top!!!!!

Reactie van Stella:

Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring en de 9-sterren beoordeling. Daar worden we blij van! Op naar heel veel plezierige en veilige kilometers! ^Bas


9 / 10

Iris

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Super blij met mijn Stella E-bike

Ik heb vandaag mijn Stella Dolce Comfort fiets thuisbezorgd gekregen, en ik ben er heel blij mee! Ik vind het een super leuke mooie en goede fiets. En de service bij Stella is ook super goed! Ik ben heel tevreden over Stella! En raad zeker hun fietsen aan! Me zus heeft verleden jaar ook een Stella fiets gehad en is er ook heel blij mee! En heeft nog geen pech gehad met de fiets!

Reactie van Stella:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en de 10-sterren beoordeling! Fijn dat je van je fiets van genieten. Op naar nog veel plezierige kilometers! ^Bas