Ook zin om te fietsen?

Het mooie weer komt eraan en dus wordt het tijd om op de fiets te springen! Of beter gezegd, op de e-bike! Nederland is een fietsland, maar wat maakt fietsen nou zo leuk? En waarom zou je juist op een e-bike moeten fietsen? In beweging blijven op de e-bike of gewone fiets is goed voor je lichaam, weerstand en mentale gezondheid. Vooral nu, tijdens coronatijd, waar het overheidsadvies luidt om meer beweging aan je dag toe te voegen. De frisse buitenlucht geeft je weer nieuwe energie, waar jij de rest van de dag profijt van hebt. 

Fiets gemakkelijk lange afstanden

Een fietstocht kun je volgens een onderzoek van de Europese Commissie en ScienceDirect het beste maken op een elektrische fiets. Op een gewone fiets moet je meer moeite doen om vooruit te komen, maar e-bikebezitters maken gemiddeld vaker gebruik van hun van vervoersmiddel. Uiteindelijk verbruikt deze groep meer energie, ook met de trapondersteuning aan. Met een elektrische fiets verbrand je gemiddeld 250 calorieën na een uur fietsen en het zorgt er juist voor dat je ook verdere afstanden op de fiets aflegt.

Geniet van de omgeving

Met een e-bike kun je zorgeloos van de omgeving genieten. Je hebt geen last van tegenwind in bijvoorbeeld de polder en je kunt heerlijk ontspannen. Daarnaast zul je geen last krijgen van spierpijn of zweet. Een e-bike zorgt ervoor dat je je hoofd helemaal leeg kunt maken en tot rust kunt komen. En dat terwijl je aan het fietsen bent!

Blijf actief en vitaal

Fietsen op een elektrische fiets niet gezond? Zeker wel! Zeker als je de e-bike pakt in plaats van de auto. Want wat houdt je nog tegen om vaker de elektrische fiets te pakken als fietsen bijna vanzelf gaat? Met een e-bike pak je vaker de fiets én fiets je ook nog eens langere afstanden. Hartstikke gezond dus!

Ook zin gekregen om te gaan fietsen?

Download dan de gratis e-bikebrochure, ontdek Stella en vind een e-bike die bij je past!

240522 - 10daagse_Brochure-desktop-1080x1080
240522 - 10daagse_Brochure-mobile-1300x330

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Wil je meer weten over onze elektrische fietsen? Ben je benieuwd wat Stella jou allemaal te bieden heeft? Vraag onze Gratis Brochure aan, die je direct digitaal ontvangt! De brochure staat boordevol informatie over onze elektrische fietsen.

  • Ruim 40 pagina’s vol inspiratie
  • Jaarlijks meer dan 50.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alle e-bikes alvast thuis op de bank!
Gratis