Ontdek de mooiste fietsroutes in Nederland

Waarschijnlijk vaste prik als je een weekendje weg gaat: uitzoeken wat er allemaal in de omgeving te doen is. Maak het jezelf gemakkelijk en ontdek de mooiste fietsroutes in Nederland op Fietsnetwerk.nl en in de Fietsnetwerk-app. Ben je klant bij Stella? Dan mag je gratis een half jaar gebruik maken van de Premium Fietsnetwerk-app!

De hele zomer genieten van de leukste fietsroutes

Het fietsroutenetwerk in Nederland is goed georganiseerd met het bekende knooppuntensysteem. Fietsnetwerk.nl, één van de grootste fietsrouteaanbieders van Nederland, heeft deze knooppunten uitgebreid met de leukste afstapmomenten. Een hippe koffiehotspot, een knus restaurantje, een prachtig stukje natuur; jouw dagje uit wordt op deze manier onvergetelijk! Met de gebruiksvriendelijke Fietsroute-app stap je met een paar klikken op en ontdek je met het grootste gemak de mooiste afstapmomenten onderweg.

Speciaal voor Stella-klanten

Je kunt nu éxtra gaan genieten van deze prachtige routes, want als (bestaande) Stella-klant mag je maar liefst zes maanden (!) gratis gebruik maken van de Premium Fietsnetwerk-app. Zo kun je de hele zomer genieten van Nederland op de e-bike! 

Hoe het werkt? Na aankoop van je nieuwe e-bike krijg je een e-mail met een unieke code, waarmee je direct premium klant bent. 

Meer voordeel met de Premium app!

  • Elke dag genieten van de mooiste fiets- en themaroutes.
  • Sla jouw favoriete routes om om ze later te kunnen fietsen.
  • Ontvang dagelijks route-updates.
  • Door middel van audio hoor je wat de volgende stap in jouw fietsroute is.
  • Reclamevrij fietsen dankzij advertentievrije app.
  • Betere oriëntatie op je route door het meedraaien van je scherm dankzij kompasfunctie.

NL-StellaBrochure-Flow-1080x1080
NL-StellaBrochure-Flow-1300x330

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank

Fietsroutes met knooppunten

Alle knooppunten zijn onderdeel van het fietsroutenetwerk van Nederland. Je kunt ze herkennen aan de twee cijfers op de wit-groen gekleurde bordjes. Deze bordjes kom je tegen langs de fietspaden verspreid door ons land en een stukje over de grens van België. Je kunt het netwerk ook wel kennen als het fietsnetwerk of het fietsknooppuntennetwerk. Fietsnetwerk.nl gebruikt deze punten voor het maken van hun knooppuntenroutes.