Utrecht Servicecenter

In ons E-bike Servicecenter in Utrecht ben je van harte welkom voor service of onderhoud aan jouw e-bike. Plan direct een persoonlijke serviceafspraak en er staat gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

Naast een servicecenter is dit filiaal ook een Trainingscentrum. Daarom zijn er veel medewerkers aanwezig, maar een groot deel hiervan is in opleiding. Het aantal vaste servicemonteurs is kleiner, waardoor er dus wel wachttijden kunnen ontstaan.

Stella Servicecenter Utrecht
Radonweg 1 3542 AN Utrecht 0341 - 25 22 66
  • Vandaag open tot 17:30 uur
Openingstijden Werkplaats
Vandaag
-
Morgen
-
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-

Plan een persoonlijke service-afspraak

Je bent van harte welkom voor service of onderhoud aan jouw e-bike óf het afhalen van jouw e-bike. Plan direct een persoonlijke service-afspraak en er staat gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

Wat kun je verwachten?

In ons E-bike Servicecenter in Utrecht kun je terecht voor onder andere:

  • Jaarlijkse onderhoudsbeurt
  • Servicebeurten
  • Reparaties en losse onderdelen
  • Kopen van accessoires en het direct laten monteren

Meer informatie over onderhoud en service lees je op deze pagina.

 

Maak een service-afspraak

Is het tijd voor de eerste servicebeurt, de jaarlijkse onderhoudsbeurt of wil je een reparatie inplannen? Maak dan snel een afspraak in het Stella Servicecenter in Utrecht. Ook voor andere vragen over service of onderhoud kun je altijd contact met ons opnemen.

Kom langs bij Stella Utrecht

In ons E-bike Servicecenter in Utrecht staan onze monteurs klaar voor service en onderhoud aan jouw Stella e-bike. Of je nu voor een lekke band of onderhoudsbeurt binnenkomt: zij zorgen dat jouw e-bike snel weer in topconditie is! En dat alles onder het genot van een lekker kopje koffie.

Stella-klanten uit Utrecht en omgeving kunnen naast de bekende service aan huis gebruikmaken van ons unieke Stella Servicecenter. Het verschil met een fietsenwinkel is dat hier alleen reparaties, onderhoud- en servicebeurten uitgevoerd worden. Wil je een Stella-e-bike ervaren óf kopen? Dan verwijzen we je graag door naar de fietsenwinkel in Houten of maak een afspraak voor een gratis proefrit aan huis.

201217-Alkmaar-Persoon-Afbeelding-880x920

Neem een kijkje bij Stella Utrecht