210106-Tiel-Hero-2880x1120
210106-Tiel-Hero-750x860

Fietsenwinkel Tiel

In onze fietsenwinkel in Tiel ben je van harte welkom voor het maken van een gratis proefrit. Plan direct een persoonlijke winkelafspraak en er staat gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

Stella Tiel
Stationsweg 15 4001 CH Tiel 0341-252266
  • Vandaag open tot 17:30 uur
Openingstijden Fietsenwinkel
Vandaag
-
Morgen
-
Zondag
Gesloten
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Openingstijden Werkplaats
Vandaag
-
Morgen
Gesloten
Zondag
Gesloten
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-

Wat kun je verwachten?

  • In alle rust alle Stella e-bikes testen
  • Gratis persoonlijk advies op maat
  • Kennismaken met alle verschillende e-bikesystemen
  • De gehele e-bike collectie beschikbaar
  • Groot assortiment fietsaccessoires
  • Ruime parkeergelegenheid bij de fietsenwinkel
     

Stella e-bikeservice in Tiel

Ook kun je in onze fietsenwinkel in Tiel ook zes dagen per week terecht voor onze bekende e-bikeservice of onderhoud aan jouw e-bike. Iedere dag staan onze servicemonteurs voor je klaar om jou weer op weg te helpen.

Veelgestelde vragen fietsenwinkels

Moet ik een afspraak maken om naar een Stella fietsenwinkel te gaan?
Je bent op ieder moment welkom om één van onze fietsenwinkels te bezoeken en een gratis proefrit te maken. Vooraf een afspraak maken is niet nodig. Wil je zeker weten dat er een e-bike adviseur voor je klaarstaat op het moment dat jij langskomt? Plan dan een persoonlijke winkelafspraak!

Kan ik alle e-bikes testen in een Stella fietsenwinkel?
In onze Fietsenwinkels staan alle Stella e-bikes voor je klaar om uitgebreid getest te worden. Onze e-bike adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Uiteraard kun je op iedere e-bike gratis en rustig proeffietsen.

Is het mogelijk om een fiets in te ruilen?
Je oude fiets inruilen gaat gemakkelijk bij Stella. Wat moet je hiervoor doen? Neem jouw fiets mee naar één van onze fietsenwinkels en laat hem daar taxeren. Onze fietsspecialisten vertellen je direct wat je oude fiets waard is. Hierdoor kun je nóg voordeliger een Stella e-bike aanschaffen.

Zoek je in de Stella-winkel direct een nieuwe e-bike uit? Dan hoef je niet meteen je oude fiets(en) achter te laten. Je ingeruilde fiets mag je eerst weer mee naar huis nemen en blijven gebruiken. Wanneer één van onze e-bike bezorgers jouw nieuwe Stella fiets thuis komt afleveren, dan neemt hij de oude fiets(en) mee. In de periode tussen aankoop en bezorging zit je in ieder geval niet zonder fiets. Wel zo gemakkelijk!

Laat jouw (elektrische) fiets direct taxeren in een fietsenwinkel bij jou in de buurt.

De Stella-winkel is te ver weg, zijn er nog andere opties om een e-bike te testen?
Lukt het niet om naar één van onze fietsenwinkels te komen? Geen probleem! Wij komen vrijblijvend bij jou aan huis zodat jij in jouw eigen omgeving een proefrit kunt maken op onze verschillende Stella e-bikes. Plan direct jouw proefrit aan huis.

Kom langs bij de Stella fietsenwinkel in Tiel

In onze fietsenwinkel in Tiel kun je te allen tijde terecht voor het maken van een gratis proefrit en ervaar je onze fantastische Stella-e-bikes in het echt. En daar helpen mijn collega's en ik je graag bij! Wij staan zes dagen per week voor je klaar om je te voorzien van het allerbeste e-bikeadvies, uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie. Ons doel? Zorgen dat jij verliefd wordt op jouw droommodel!

Alle elektrische fietsen alvast online bekijken? Dat kan door op de onderstaande links te klikken:

In onze fietsenwinkel aan de Stationsweg 15 kun je op alle Stella-e-bikes proeffietsen en jouw favoriete modellen uitgebreid met elkaar vergelijken. Alleen zo vind je dé droomfiets die perfect bij jou past. Niet alleen qua gebruik, maar ook qua zithouding. Je kunt altijd bij ons binnenlopen, dus een afspraak maken is niet nodig. Wil je er zeker van zijn dat je niet hoeft te wachten? Maak dan een persoonlijke afspraak in onze fietsenwinkel in Tiel en er staan gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

Altijd een fietsenwinkel in de buurt

Stella's fietsenwinkel in Tiel is onderdeel van de meer dan vijftig fietsenwinkels in binnen- en buitenland. Je vindt Stella ook in Bemmel en Wijchen. Niet in de mogelijkheid om ons te bezoeken? Dan komen wij naar jou toe voor een proefrit in jouw eigen straat, óf op het werk. Alles is mogelijk!

201217-Testcenter-Tom-Afbeelding-880x920

Neem een kijkje bij Stella Tiel

Plan jouw route naar Stella Tiel