Fietsenwinkel Sprang-Capelle

In onze fietsenwinkel in Spang-Capelle ben je van harte welkom voor het maken van een gratis proefrit. Plan direct een persoonlijke winkelafspraak en er staat gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar. Deze locatie heeft e-bikes die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Stella Sprang-Capelle
Tilburgseweg 23 5161 ME Sprang-Capelle 0341-252266
  • Vandaag open tot 18:00 uur
Openingstijden Fietsenwinkel
Vandaag
-
Morgen
-
Zaterdag
-
Zondag
-
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-

Veelgestelde vragen fietsenwinkels

Moet ik een afspraak maken om naar een Stella fietsenwinkel te gaan?
Je bent op ieder moment welkom om één van onze fietsenwinkels te bezoeken en een gratis proefrit te maken. Vooraf een afspraak maken is niet nodig. Wil je zeker weten dat er een e-bike adviseur voor je klaarstaat op het moment dat jij langskomt? Plan dan een persoonlijke winkelafspraak!

Kan ik alle e-bikes testen in een Stella fietsenwinkel?
In onze Fietsenwinkels staan alle Stella e-bikes voor je klaar om uitgebreid getest te worden. Onze e-bike adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Uiteraard kun je op iedere e-bike gratis en rustig proeffietsen.

Is het mogelijk om een fiets in te ruilen?
Je oude fiets inruilen gaat gemakkelijk bij Stella. Wat moet je hiervoor doen? Neem jouw fiets mee naar één van onze fietsenwinkels en laat hem daar taxeren. Onze fietsspecialisten vertellen je direct wat je oude fiets waard is. Hierdoor kun je nóg voordeliger een Stella e-bike aanschaffen.

Zoek je in de Stella-winkel direct een nieuwe e-bike uit? Dan hoef je niet meteen je oude fiets(en) achter te laten. Je ingeruilde fiets mag je eerst weer mee naar huis nemen en blijven gebruiken. Wanneer één van onze e-bike bezorgers jouw nieuwe Stella fiets thuis komt afleveren, dan neemt hij de oude fiets(en) mee. In de periode tussen aankoop en bezorging zit je in ieder geval niet zonder fiets. Wel zo gemakkelijk!

Laat jouw (elektrische) fiets direct taxeren in een fietsenwinkel bij jou in de buurt.

De Stella-winkel is te ver weg, zijn er nog andere opties om een e-bike te testen?
Lukt het niet om naar één van onze fietsenwinkels te komen? Geen probleem! Wij komen vrijblijvend bij jou aan huis zodat jij in jouw eigen omgeving een proefrit kunt maken op onze verschillende Stella e-bikes. Plan direct jouw proefrit aan huis.